stretli ste sa niekedy na ulici s vysloveními strasidlami.no nenasla som na to spravny vyraz co uz.ja napríklad dnes ked som isla zo skoly jeden si potiahol cigaretu vyfukol 2xsi odklepkal a vyplul to robil az kym ta cigareta nemala milimeter alebo jeden
hm, u nás v devínskej chodí taká stará a strašne podivná/odpudivá žena, ktorá sa permanentne háda sama so sebou, alebo s niekým imaginárnym vedľa nej...
ja mam zazitok z Viedne.. ked sme tam so sestrou boli na vianocnych trhoch a pozerali sme na nejakej zastavke do mapy mhd..sustredili sme sa len na to a zrazu mi zozadu do usi zacal hulakat nejaky absolutny vymetenec,vrieskat,ziapat..neviem ten zvuk opisat ale vydesil ma riadne..bolo evidentne ze je psychicky naruseny alebo co..potom ako ten strasny zvuk skoncil tak odisiel strasit (asi) niekoho ineho..ale ja som zostala v riadnom soku potom..strasne som sa ho zlakla aj mi slzy vypadli taki ludia by mali byt zavreti na psychine a nie volne pobehovat po hlavnych mestach...
dneska isli take dve zasrane (asi v mojom veku , ktore sa bali/hanbili sadnut vedla normalneho asi 17-20 rocneho chalana...zacali sa tam rehotat ako dive... omg ...
jj, u nas je jedna taka psychicky chora zena... stale sa za tebou rozbehne a ked uz k tebe pride, tak ta len chyti a na teba pozera a pozera a pozera... no zatial to bolo najzaujimavejsie, ked ma raz nahanala, ked som isla na bicykli okolo jej domu..
ako u @3.u nas v dedinke je taka divna zenska ktora sa napadite podoba na muza ma asi 155 cm,cierno-sedive vlasy.moze mat 18,moze mat 48,neviem.no vzdy ked ju zbadam tak vidim jak otvara usta a rozprava sa sama so sebou.raz som siel okolo nej a pocul som jak sa hovorila ze "dneska bol ale dobry den,co?" alebo nieco v takom zmysle.no ked sa rozprava so skutocnymi ludmi tak v jej vetach su slusne asi iba predlozky,castice a spojky.mozno niektore citoslovcia ale ani to nie.
ano akurat minule som sla normalne po ulici a zrazu cez cestu na chodniku ide taka celkom mlada mozno mohla mat tridsat ta teta..zacala si spievat operu..ale uuuplne nahlas a ja pozeram ze co to preboha..a ona vysmiata ide si vyspievat pluca..moznoze mala len super naladu
dúfam, že toto nebude čítať nikto zo šk. zboru, ale jedna pani profesorka chodí takmer každú hodinu do triedy... zaklope, vojde, chvíľku tupo hľadí dopredu a potom povie: ,,pardon," a ide ta het
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov