prejdem rovno k veci . tato diskusia nieje o tom aky dojem na vas robi taka a taka hudba , ide o to ako na vase telo vplyvaju rozne zvuky z hudby , ja mam problem pocuvat hrozne elektronicke veci , do tychto zanrov som neni expert , ale ked su tam hrozne
neviem, ale viem, že raz som počula také hlasné tuc-tuc a mala som blbý pocit, že mi už i srdce bije do toho rytmu, tak som zdrhala čo najrýchlešie čo najďalej (fuj, nikdy viac
ale inak akurát pozorujem psychické vplyvy, prípadne zimomriavky
@kakuseibakaism ja to tiez nepocuvam , a hore som pisal o tom ze toto nieje o tom ako sa ta hudba komu paci , ani mne sa nepaci , ale ide o to ze ako na teba vplyvaju tie zvuky ..
@2 nenávidím drbnutý názor mumákov ktorí tvrdia veci v zmysle "toto neni hudba" len preto že sa im daný štýl nepáči, alebo že je robený iným spôsobom ako sú zvyknutý O_o
More, furt je to len hudba, a hudba má milión podôb, záleží od tvojho vkusu, ak sa ti nelúbi tak nepočúvaj, ale netrep takéto kokotiny takýto zabrzdený názor ma neskutočne vytáča
keď su nejaké super sóla alebo úžasný spev, tak mam zimomriavky alebo také mierne orgazmické stavy pri skladbách, v ktorých sa emócie stále viac a viac stupňujú a dojde tam k "vrcholu a mierneho chaosu" tak zvyknem mávať príjemné závrate a moce sa mi hlava a z tranceu mam napriklad plno plno energie a srdce mi ide vyskočiť
keď som bola malá, hrozne mi vadila veľmi hlasná hudba... presne pre ten žalúdok. aj obyč koncert bol utrpenie. ale už to prešlo, nejako som z toho vyrástla, alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inak akurát pozorujem psychické vplyvy, prípadne zimomriavky
skor z tohoto
napríklad z toto nevydržím dlho počúvať proste ma z toho trasie brrr
More, furt je to len hudba, a hudba má milión podôb, záleží od tvojho vkusu, ak sa ti nelúbi tak nepočúvaj, ale netrep takéto kokotiny takýto zabrzdený názor ma neskutočne vytáča
keď som bola malá, hrozne mi vadila veľmi hlasná hudba... presne pre ten žalúdok. aj obyč koncert bol utrpenie. ale už to prešlo, nejako som z toho vyrástla, alebo čo