boooze niekto tu musi zalozit diskusiu!!! no tak co hovorite na nase mesto? kam sa chodite bavit a taak... cajka na zamku podla mna nema chybu...a potom uz nic take nepoznam
Nhoo... na toto sa cakalo... k tej cajovni sa musim len a len pripojit je to super miesto... celkom v pohode je aj niekdajsi pink pub, je cestou zo skoly tak nezastavit sa tam by bol hriech.. urcite stoji za zmienku este zanzibar, klucik... chcel by som este odskusat wecko ale este nebola prilezitost a ludia....
no vo ZV je dakedy dost narocne najst daku zabavu. cajka je super, ale kratko otvorena. chodi niekto niekam na disku, kde je zabava, dobra hudba a vela ludi? ked neberieme do uvahy ministry...
ta cajovna je super ale ja chodim za kniznicu a do dm-ka lebo kluc je maly a kazdy sa tam na trepe co nema ani 15rokou...... ..ked bude leto bude to hadam lepsie ale mesto by mohlo urobit na namesti dake akcie a podujatia ako to bolo za davnych cias ved sa tu nudime ako v kazdom meste...inak bol niekto zvas na pustom hrade?
Ved to nase mestecko je dost male a nudne, ale vzdy sa da najst daka zabava. Mne sa osobne paci v zanzibare,ariese,aj v kluci keby tam bolo viacej miesta. No a cajka je super, to fakt nema chybu
No ked clovek chce, tak dokaze najst nejake miesto vo Zv, kde by sa zabavil, aj ked v piatky vecer to byva riadne tazke, kedze vsade je plno...no a ta cajka na zamku je fakt dobra, ale aj Mima je v poho, ak ste tam uz boli..a okrem toho je fajn aj v kluciku, ariese ..a o wecku som uz pocula, ale nebola som tam..je tam dobre? ...a na Pustom som bola v lete a je to tam strasne vyrubane, uz tam nie je tak pekne ako kedysi
hmm..ja som v ZV stravil krasnych 21 rokov. Je pravda, že s kulturnym vyzitim je to bieda. My s kamosmi sme to vacsinou riesili kupou čapovaneho vina a stravenim vecera na lavičke pod zamkom. Inak za čias disko klubu v hoteli Polana sa este dalo nieco s vecerom robit. Velmi rad sa vraciam do Birnieru, cez leto na terasu do klucika..v piatok sa tam inak hudobne ladeni ludia dobre zabavia no a to je z mojej strany vsio. Inak urcite športovy areal Rates, prechadzka okolo priehrady..Myslim, že pokial človek nieje naročny, vie najst krasu na vela miesta Zvolena. Nezalezi kde ste ale s kým ste
Jooj moj zvolen no a kto chodi do alexa?? na disky a pod.?? ja som tiez zo zv len som si dala ze som z ba ale ministry asi nikdy nevymrie ... a uz spravili to namestie co robili?? akurat pri sekierskej zastavke nie je hotove vsak??
nebola som tam, ale náš zemepisár pochádza zo Zvolena, keď sme písali písomku a otázka bola: povedz niečo o Zvolene tak mi strhol ( akože ) bod zato, že som nenapísala, že sa tam narodil =D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov