Viete o nejakom mieste v okolí Zvolena kde sa dá ideálne dostať autom (chceme ísť večer, tak nech to nieje ako z hororu ). Mám na mysli niečo napr. na nejakom kopci kde môžeme s frajom(áno divné slovo, ale nakazila som sa ním práve tu na birdzi ! )
ze pozerat ´hviezdy to je normalne ze idete trtkat v aute niekto v lese, nehanbi sa
a nepoznam nic ale ked som hladal taketo miesto za ucelom aj inym nez si zasunut, vzdy som to bez hladania nasiel. treba vyjst z mesta a najst nejaku cestu do hory. To najde aj slepy
@Mechiha doporučil by som ti Bakovu Jamu ale zase otázne je čo to znamená "ako z hororu" a na sekieri asi jedine kopec na ktorom je ten kostol, len tam je kopa domov a asi to už nebude "ono"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a neviem, v okolí BB by som aj vedela, ale ZV ani nie...
@2 tam prespávajú bezdomovci s takým veľkým fúrikom?.. to by nebola romantika.. ale dík aj tak
Malo by sa včera tam boli normálne ľudia na silvester
a nepoznam nic ale ked som hladal taketo miesto za ucelom aj inym nez si zasunut, vzdy som to bez hladania nasiel. treba vyjst z mesta a najst nejaku cestu do hory. To najde aj slepy