Prosím tých technicky skúsenejších aby mi pomohli s týmto problémom... Mám nový mobil a kedže bol asi vyrobený po tej vyhláške o zákaze mať zvuky foťaka v tichom režime kvôli tajnemu fotografovaniu.....v nastaveniach fotoaparáta nemám zvuk spúšte....takže
@popoluska15 Go to menu - Touch on Camera - Go to setting - On the top left, there's a camera and a spanner option - Touch on the spanner - Go to page 2 - Touch on Shutter sound - There's option Sound 1, 2, 3 and off. - As what you wanted, select off. Remember to save after selecting the option off.
@patuskoo ...prepáč skopírujem "v nastaveniach fotoaparáta nemám zvuk spúšte" .....to som už dávno skúšala,,zas až taka blondská nie som .....,spolužiak ma ten istý telefón,,on to tam má ja nie,,,on ho kupoval skôr asi pred tou legislatívou.... preto sa pýtam či sa to nedá nejak obísť nejakou aplikáciou alebo čo ...ako to riešili tí, čo majú podobný problém
to je čo za blbú vyhlášku preboha? no som rada že na môj mobil to neplatí.. veď to musí byť strašne obmedzujúce.. už nemôžme fotiť písomky, ani učiteľov cez hodiny?? toto čo je? ani oblečenie v kabínke? alebo smiešnych ľudí v električke??
a keď chcem odfotiť trestný čin tak nemôžem, lebo páchateľ by počul zvuk uzávierky..
Ja mám tiež samsung a anšťastie sa mi dá v pohode vpnúť, lebo som ho dostala pred dvomi rokmi Ale tak, tebe to nejde tak, že keď zvuk dáš na tichý, tak aj foťák? Asi nie, sorry ak je to blbosť, teraz sa mi nechce skúšať to
@kosmiklove a ako by som to vedela zistiť na mobile čo je za tou 2...?
mno ta vyhláska nie je povinná ja som počula že to je skôr "odporúčanie" pre výrobcov....nejakí chalani to robili cez root a room managera ale to je na mňa príliš komplikované
@m1ch1g4n3 mno aj spolužiak ma ten istý a ked sme to porovnávali tak mne v nastaveniach (ozubene koliesko -> kľúč ) chýba položka zvuk spúšte ...inač všetko rovnaké ...fakt tomu nechápem teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a keď chcem odfotiť trestný čin tak nemôžem, lebo páchateľ by počul zvuk uzávierky..
@kosmiklove mno ja mam asi ten čo tam ma byť myslim android 2. niečo
@lenkaska1 ...tak ty si to vystihla .... aj pre toto ma to vytáča že to nejde vypnúť
inak ta vyhlaska je blbost...nieco som o tom pocul ale zatial som mal len jeden telefon na ktorom to neslo vypnut a aj to bolo pred 7 rokmi
mno ta vyhláska nie je povinná ja som počula že to je skôr "odporúčanie" pre výrobcov....nejakí chalani to robili cez root a room managera ale to je na mňa príliš komplikované