Zdravím, notebook mi normálne prehráva zvuk, ale keď pripojím slúchatká, tak nejde nič, a keď tie slúchatká zas odpojím, tak už ani reproduktory na nb neprehrávajú...prehľadávala som všelijaké nastavenia, ale nič som nenašla, a tak teda, nevedeli by ste m
mňa napáda chybný konektor...keď vytiahneš sluchátka tak repráky preto asi nejdú, lebo konektor to registruje ako keby si ich stále mala pripojené...akú máš zvukovku? tipujem Realtek HD nie?
@toudy88sv tipuješ správne @pastelkabarbora 8 ......prepla som nb na najvyšší výkon a zrazu mi to ide, tak neviem, či to má nejakú súvislosť, každopádne, problem solved, ďakujem za ochotu..
@esejcajti neviem ako to je na notebooku, ale asi tiež by ten program Realtek mal zahlásiť keď slúchadlá pripojíš a keď ich odpojíš. Keď hlási iba pripojenie a nie odpojenie tak na 99% to je hardware chyba, riešil by som to reklamáciou ak je ešte v záruke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme