v tú chvíľu som si myslela, že to je správne, preto som to urobila, a keď dajme tomu teraz viem, že som sa mýlila, neľutujem to...aspoň sa môžem poučiť
Je ťažké ľutovať niečo, čo som spravila, keď v podstate všetko čo som spravila ma dostalo tam, kde som teraz. Či už to bolo zlé, alebo to bolo dobré. A keď sa napríklad stala nejaká zlá vec, tak sa po nej stalo niekoľko dobrých vecí, čiže kebyže sa aj "vrátim do minulosti" a napravím tú zlú vec, tak sa nestanú tie dobré.
No ale tak nejak celkovo...viem, že sú isté veci, ktoré by som možno radšej neurobila (alebo naopak - urobila) alebo ich urobila inak, keby som bola znova v tej situácii, ale nemôžem to povedať s takou tou 100%nou istotou, pretože tie veci by zase ovplyvnili iné veci atď... ako som už povedala.
Každopádne, nemôžem prehlásiť, že som si úplne istá všetkým čo som v minulosti spravila a ani tým, že som to vtedy tak chcela spraviť.
Myslím, že nie... Väčšinou sa dá na veci, ktoré sme spravili pozerať z tej lepšej stránky. Nehovorím, že vždy, ale niekedy áno. Napríklad keď som bola na základnej a robila hlúposti, ktoré by som už určite nevykonala, ale vtedy som to tak chcela aj keď som z toho mala problémy. No ale keď sa na to pozriem dnes, nezažila by som toľko zábavy, keby som v tej lavici len sedela a drela sa A keď sa teraz stretnem so svojou bývalou triednou, na tom, že som jej poslala sms, že je p*ča sa teraz už len zasmejeme
Alebo určite každý z nás aspoň raz oľutoval, že sa s niekým rozišiel a ja nie som žiadna výnimka ale poučila som sa a zajtra budem o to silnejšia a skúsenejšia
väčšinou si potom poviem, že asi som to nemala robiť, ale kedže som to urobila tak som to chcela a načo mám ľutovať veci čo sa už stali radšej budem rozmýšľať ako robiť veci tak aby som ich nemusela lutovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je ťažké ľutovať niečo, čo som spravila, keď v podstate všetko čo som spravila ma dostalo tam, kde som teraz. Či už to bolo zlé, alebo to bolo dobré. A keď sa napríklad stala nejaká zlá vec, tak sa po nej stalo niekoľko dobrých vecí, čiže kebyže sa aj "vrátim do minulosti" a napravím tú zlú vec, tak sa nestanú tie dobré.
No ale tak nejak celkovo...viem, že sú isté veci, ktoré by som možno radšej neurobila (alebo naopak - urobila) alebo ich urobila inak, keby som bola znova v tej situácii, ale nemôžem to povedať s takou tou 100%nou istotou, pretože tie veci by zase ovplyvnili iné veci atď... ako som už povedala.
Každopádne, nemôžem prehlásiť, že som si úplne istá všetkým čo som v minulosti spravila a ani tým, že som to vtedy tak chcela spraviť.
Aspoň som sa poučila
Alebo určite každý z nás aspoň raz oľutoval, že sa s niekým rozišiel a ja nie som žiadna výnimka ale poučila som sa a zajtra budem o to silnejšia a skúsenejšia