Zásadne NEPOŽIČIAVAM !!!
Ale nie som ako všetci tí skupáni, ktorí by
ani s dlžobným úpisom, zastaveným domom
nepustili od seba ani päťtisíc €uri!
Ja vždy! len darujem! Pod podmienkou, že
mi to nikdy nesmú vrátiť naspäť a že to nesmie
byť menej ako desaťtisíc €uri, ochotná som darovať
ešte pounds alebo takú nejakú, i.e. silnejšiu, menu!
Po menej ako desať litrov cashu
ma do banky nikto nedostane!
Niežeby som mala z čoho, ale keď niekomu treba fakt iba doložiť alebo pár eur, tak to V pohode aj darujem. Ale čo sa týka väčších súm, tak to by som nepožičala.
Stale poziciavam (lebo asi neviem co s peniazmi) ale vacsie sumy len rodine a tie mensie (cca do 10€) vacsinou ani nepotrebujem/nechcem vratit...vacsina tych normalnych ludi mi chce vratit aj 50 centov a ti ostatni na ktorych sa neda spolahnut by nevratili ani tisicku sak co...ale v takomto pripade ma bavi rypat ked si ti ludia z niekolko nasobne vyssej sumy ktoru maju kupia opakovane nejaku "uzitocnu" vec napriklad hru/sladkosti a co ja viem co ale aby mi po niekolkych mesiacoch vratili tie prachy to nie
Nikdy som si nepozical, ked neratam situacie, ze sa ideme s kamosmi najest a ja si zabudnem "dobit" penazenku. To ale zvycajne vraciam do par hodin. No a poziciavat ostatnym som prestal, pretoze ludia su kokoti a zvycajne nevratia, alebo to zbytocne natahuju.
Ked niekto potrebuje tak poziciam,stym nemam problem...no ked nevrati..nepoziciavam uz viac ...a kto vrati to poziciam zas..to pokial ide o vyssie sumy..a ked len o par eur tak kaslem na to
Hej, občas si požičiam a je to pre mňa sakramentsky nepríjemný pocit. A...keď niekto potrebuje, ovšem že mu dám. A to mi dokonca spraví radosť, že dotyčnému môžem pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale nie som ako všetci tí skupáni, ktorí by
ani s dlžobným úpisom, zastaveným domom
nepustili od seba ani päťtisíc €uri!
Ja vždy! len darujem! Pod podmienkou, že
mi to nikdy nesmú vrátiť naspäť a že to nesmie
byť menej ako desaťtisíc €uri, ochotná som darovať
ešte pounds alebo takú nejakú, i.e. silnejšiu, menu!
Po menej ako desať litrov cashu
ma do banky nikto nedostane!
Mňom, mňom, ja viem, prečo ťa milujem.
Si starý taktik a tých já velice rada!
MUCKO
zvačsa tak že ked si potrebujem niečo drahsie kupit a nestaci jedna vyplata, nadruhu to ale všetko už vratim
Naposledy som si na dovču pozičal asi na 2tyzden 400E lebo vyplata až po planovanej dovolenke
Ale nerada si požičiavam a rovnako nerada požičiavam ja...