Davam ho ako dobra dcera mame a s asi 2-3 oblubenymi kolegynami (z coho jedna je naj kamoska) sme si nieco male vymenili aj v robote a ked bude frajo, tak aj on dostane!
Minuly rok som robila Mikuláša spolubyvajucim a bola som z toho fakt šťastná (zevraj aj oni ) a priateľovi a tento rok asi len jemu dám nejakú maličkosť
Anoo! Doma od rodiny aj od frajercoka ma vzdy caka mikulas a takisto kupujem ja im. Kazdy dostane balicek a v nom nejake mlsky sladke aj slane, nejaku drobnost napr z kozmetiky alebo bizuteria pre segy, manikura pre svokru, pekne pera, vitaminy a podobne. Strasne rada robim taketo balicky a celkovo velmi rada obdaruvam ludi
Áno, dávame si každý rok nejaké také drobnosti, no už skôr menej sladkostí ako v časoch, keď sme boli malí, a dávame si skôr praktické veci. Už mám aj nakúpené pre asi polovicu členov rodiny.
ano ano vzdy nachystam celej rodine vycistene topanky dole k dveram a rano si najdeme vsetci nieco
mama bezlepkove veci, oco oriesky, babka keksiky maslove, segra nejaka speci cokoska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mama bezlepkove veci, oco oriesky, babka keksiky maslove, segra nejaka speci cokoska