Keď som nervózna zjem všetko. Cereálie, jugurty, sucháre, čokoláda, Mila, ovocie. V pohode na takýchto "jedlách" som celý deň. Ak už zjem všetko vyššie spomenuté, začnem jesť kečup. Len tak, bez všetkého.
hej,som ten typ, co všetko zajeda. a potom ten super pocit,ze mi je zle este dve hodiny a potom zas. naposledy ma nasral sused a zjedla som 5 šišiek z krispy donac
@thisismyname keď chcem schudnúť tak hej, cez jednu stránku a rátam aj sacharidy, tuky a bielkoviny. Mám to tak že 2-3 dni vydržím jesť "správne, do 1200 kcal, vela vlákniny a bielkovín, potom deň-dva normálne,(t.j. aj nezdravé veci a sladkosti)... a od kedy to rátam tak som schudla 5 kilo, teraz stagnujem ale zatiaľ sa nedostavil jojo efekt
@thisismyname asi od decembra.. keby som to dodržiavala tak schudnem aj viac ale napr cez víkendy sa napchávam koláčmi, na posedenie zožerem 300g milku... a tak. a potom cez týždeň všetko poctivo nahadzujem do tabuliek a cvičím inak je to super stránka
no teda to je u mna dost veľky problem , že všetko zajedam hlavne stres a ked sa mi niečo nedari a stale sa to snažim odnaučiť lebo potom ma štve ž e priberam a nejde to!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Šetko zajedám.
lebo @2
keď mám zlú náladu z toho, že nestíham robiť veci do školy, do práce, alebo tak, proste že stres, vtedy nejem (a makám)
ale zvyčajne ciga, jedlo, krik, nervy, hádzanie vecí a keď je moc zle, nožíky istia
» www.kaloricketabulky.cz/...