Poznám par aj takých, čo su od malička kamarati a tvrdia že sa nechcú ale osobne som to nezažila ešte takže sama tomu moc neverím že sa to dá vždy som bud ja nechcela jeho alebo on nechcel mna tak sme boli kamarati, nikdy to nebolo vzájomne nechcenie sa
nerealne...muz a zena mozu byt "kamarati" v ramci partie, triedy a pracovneho kolektivu, ale urcite nie blizki kamosi, kedy spolu sami chodia von a pod.....vzdy je to minimalne z jednej strany zaujem, takze nikdy som nechapal to, ked muz chodi za zenskou a ona ho nechce, ze ho taha za nos, ked je evidentne, ze on ju chce.
možné... ale niekedy až po vytriezvení zo zaľúbenia alebo ujasnení si, že medzi vami naozaj nič viac ako kamarátstvo nebude...a to býva dosť čudné obdobie, cez ktoré sa nie každému podarí dostať
coo? ako ze nie?
ja mam najlepsieho kamarata uz od plienok a nikdy nam nenapadlo to niekam posuvat. chodievame spolu von aj riesime nase vztahy a pseudovztahy a vsetko obaja sme normalni a len kamarati a ano, aj on to tak urcite berie
žeby reálne ? to že ma istá žena priťahuje alebo sa mi páči vôbec nie je dôvod na to že s ňou nemôžem mať dobrý kamarátstky vzťah ... mám kamarátky a mám aj zopár pekných kamarátok ktoré sa mi páčia aj vizuálne a niektoré aj povahovo ale sme iba kamaráti, čiže áno existuje to ... to pred sa na našom vzťahu nič nemení pokial ja sám nechcem náš vzťah posunúť inam + ona tak isto
kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje predsa dovtedy pokial ho neposunú obaja na vyššiu úroveň ... a každý predsa dobre vie že nie všetci sa k sebe hodia a nie všetci by si medzi sebou rozumeli alebo sa navzájom priťahovali, či chceli ...teda je to úplne normálny a bežný jav
reči typu ,,takéto kamarátstvo neexistuje lebo vždy sa niekto do niekoho zalubi, alebo ho chce,, sú totálna kravina, ... a ? akoby úplne zanikala podstata toho pojmu týmto a to proste neplatí
Mozno ta otazka mala zniet, ci mozu byt najlepsi kamarati, lebo inak je to uplne uletene
Nepozorujem, ze by som bol tajne a obsesivne zamilovany do polovice bab, s ktorymi prichadzam do bezneho kazdodenneho kontaktu - rovnako som skor skepticky k situacii, ze by ta druha polovica len namahavo potlacovala romanticke city k mojej osobe.
to su tak strasne prijebane nazory toto ze mi je na smiech uplne
jak keby pohlavie bolo jedine kriterium pri vybere partnera dpc o____O sa ako maju vsetci muzi a zeny na svete chcet navzajom ci co? aku ma toto logiku?
ja mam kamosa ktoreho mam najradsej na svete a je uplbe super a vsetko, ako kamarat mi uplne vyhovuje ale keby s nim mam chodit alebo co tak ho asi do troch dni zavrazdim jak by mi v istych veciach liezol na nervy a je to rovnako aj naopak, alebo proste viem ze je uplne pekny a vsetko ale absolutne ma nepritahuje dpc xD
proste to ze si nejaki ludia uzasne rozumeju ako kamarati neznamena ze by si rozumeli aj v partnerskej rovine viete to pochopit dpc? o__O ved to je uplne o niecom inom preboha. a najviac nechapem preco by sa kazdemu chlapovi mali pacit jeho kamosky a naopak, co ked si pridu hnusni proste? ale aj tak si rozumeju?
fakt uroven materskej skoly toto premyslanie dpc xD
mam kopec muzskych kamaratov takz nevidim dovod preco nie. len si myslim ,ze moze dobre fungovat az ked sa bud ani jeden nepritahuje alebo az ked si ti ludia vysvetlia ze spolu nebudu nic mat aleb o az ked spolu uz nieco mali
ale ba, aj s mojím chlapom sme kedysi boli kamaráti
a neviem, nie že by som tvrdila jednoznačné nie, ale od istého veku každý kamarát, s ktorým som sa fakt že zblížila (t. j. nie spoluźiak s ktorým sa pozdravíme a tým to hasne, ale také tie dôverné priateľstvá) presne na tomto stroskotali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
"Kamarád taky rád".
Ale myslim si, ze ano, pokial sa nepritahuju.
ja mam najlepsieho kamarata uz od plienok a nikdy nam nenapadlo to niekam posuvat. chodievame spolu von aj riesime nase vztahy a pseudovztahy a vsetko obaja sme normalni a len kamarati a ano, aj on to tak urcite berie
kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje predsa dovtedy pokial ho neposunú obaja na vyššiu úroveň ... a každý predsa dobre vie že nie všetci sa k sebe hodia a nie všetci by si medzi sebou rozumeli alebo sa navzájom priťahovali, či chceli ...teda je to úplne normálny a bežný jav
reči typu ,,takéto kamarátstvo neexistuje lebo vždy sa niekto do niekoho zalubi, alebo ho chce,, sú totálna kravina, ... a ? akoby úplne zanikala podstata toho pojmu týmto a to proste neplatí
Nepozorujem, ze by som bol tajne a obsesivne zamilovany do polovice bab, s ktorymi prichadzam do bezneho kazdodenneho kontaktu - rovnako som skor skepticky k situacii, ze by ta druha polovica len namahavo potlacovala romanticke city k mojej osobe.
jak keby pohlavie bolo jedine kriterium pri vybere partnera dpc o____O sa ako maju vsetci muzi a zeny na svete chcet navzajom ci co? aku ma toto logiku?
ja mam kamosa ktoreho mam najradsej na svete a je uplbe super a vsetko, ako kamarat mi uplne vyhovuje ale keby s nim mam chodit alebo co tak ho asi do troch dni zavrazdim jak by mi v istych veciach liezol na nervy a je to rovnako aj naopak, alebo proste viem ze je uplne pekny a vsetko ale absolutne ma nepritahuje dpc xD
proste to ze si nejaki ludia uzasne rozumeju ako kamarati neznamena ze by si rozumeli aj v partnerskej rovine viete to pochopit dpc? o__O ved to je uplne o niecom inom preboha. a najviac nechapem preco by sa kazdemu chlapovi mali pacit jeho kamosky a naopak, co ked si pridu hnusni proste? ale aj tak si rozumeju?
fakt uroven materskej skoly toto premyslanie dpc xD
a neviem, nie že by som tvrdila jednoznačné nie, ale od istého veku každý kamarát, s ktorým som sa fakt že zblížila (t. j. nie spoluźiak s ktorým sa pozdravíme a tým to hasne, ale také tie dôverné priateľstvá) presne na tomto stroskotali