sa moc nudíš,čo? ... ja používam len tie klasické. úsmev,smiech,poprípade pri pikantériách jazyk von... smutného moc ani nepoužívam ako pokým to nie je prehnané nevadia mi. už som si dajako zvykla.
@bebekex nudim a nemožem sa dalej natio pozerat nechapem jak možem amt v priateloch niekoho kto si prida fotku a pod to si napise "namyslena??? ked myslis ♥ " akože wtf
úúú... "milujem" takéto.. a tiež "milujem" vyhlásenia typu-> toto som ja,iná nebudem,komu sa nepáči,nech ide do piče a pod tym XY smajlíkov. akože, OK,ale nemusi to dat vediet celemu svetu.... a kolko flegmatikov je este ...fuuuha
mne sa paci pouzivanie smajlov , pokial to nieje tak prehnane jak si to ty napisala .. ale smajle dost casto pouzivam , vyjadruju dobre emocie a ten kto ich nepouziva ,s takym si ani nepisem ...
ja "milujem", keď niekto píše o sebe, aká je škaredá a pritom má v albume 170 fotiek len so sebou, len aby jej iní písali:"Nieee, nie si škaredá" a komentáre ku fotkám:"Pekná si" "Krásna fotka", lebo furt nejaký blbec naletí na to, že daná osoba si o sebe myslí, že je škaredá
Keby si niekto o sebe myslel, že je škaredý, nenafotí sa na 170 fotiek!!!
Echm trošku som sa vykecla, poznám totižto taký prípad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čiže < 3
a spolu je to ->
Keby si niekto o sebe myslel, že je škaredý, nenafotí sa na 170 fotiek!!!
Echm trošku som sa vykecla, poznám totižto taký prípad