Na šrobe sa vpohode dá, ale na Pošovú chodí zberba najprijebanejších učiteľov z celého slovenska mám taký dojem... Väčšina tam začali učiť okolo roku 1970, takže si domysli aký systém u nás funguje.. Z celého učiteľského zboru môžem len jedného učiteľa telesnej, ktorý nás ani sám nechápe prečo učí aj NOSku a ešte dejepisárku.. Zvyšok sú to obyčajné zákerné prijebané kurvy, absolútne nás neučia to čo je v osnovách ale nám to pekne obalia ešte omáčkami ako keby sme už boli na výške a študovalo daný predmet, je jedno či sa jedná o matematiku, biológiu alebo chémiu.......
Nenávidím to tam a jediné čo ma tam drží sú moji úžasní spolužiaci...
chodim na postovu, no momentalne som viac doma ako chodim Podla mna to je sracka, ta skola ma znechutila takmer vo vsetkych predmetoch najviac ako mohla, kolektiv mam dost nahovno...
Ja sice chodim na Park mladeze, ale uz ked som tam robila prijimacky, nebolo mi to tam sympaticke.. a z rozpravania kamaratov ( @bress atd. ) by som tam nechcela chodit
A na srobarku kamarati hovoria, ze v pohode, teda niektorym sa tam nepaci, ale tak asi lepsie jak Postova.
Na Šrobárke zatiaľ doznieva bývalé vedenie, ale o dva roky by som tam teda nastúpiť nechcela.
Nenormálne poplatky (jazykové učebnice, triedny fond, zbierky na všetko možné / = profesorský automat na kávu/, ,,dobrovoľný" rodičovský príspevok, kultúrne akcie...cca 100€ len za september, ale závisí od triedy); profesorský zbor bohatý na zakomplexovaných polodespotov, ktorí otvorene priznávajú, že nemajú šajnu o predmete, ktorý učia.
Na druhej strane nádherný život, obstojné mimovyučovacie aktivity, ples každý štvrťrok (ak si na takéto akcie), najkrajšia budova v KE, niekoľko perfektných pedagógov, náš legendárny vnútorný poriadok je každým rokom menej prísny (a aj tak sa nedodržiava), nemusíme sa prezúvať
Plus úžasná atmosféra, v porovnaní so ZŠ nebe a dudy. (Prípadne pohoda, klídek a strašne veľa tabáčku)
postova uplne sucks, a srobarka.... no neviem, podla mna dost veci sa tam uci, ktore niesu potrebne a je toho zbytocne vela. kamaratka, co tam chodi sa tam velmi trapi a to s ucenim nikdy nemavala problemy.
exnarova je podla mna silnejsia skola ako sa o nej hovori, stale fici nejaky medzinarodny projekt, ludia od nas chodia na medzinarodne sutaze, nieje problem dostat sa od nas na vysku a profesori.... no su aj dobri aj zli, to je tak predsa vsade.
este by som sa pozrela po parku mladeze, podla mna fajnova skola, tam je uplny luxus ze sa neucis nemcinu ale spaninu
srobarku a postovu by som obchadzala z dialky, uz len z principu a ked cestujes tak daleko, tak ti uz moze byt jedno, ci este prejdes do skoly kusok cez terasu alebo cez mesto.
kazdy si bude branit svoju skolu, to je asi jasne ja by som druhy raz sice na exnarku nesla, lenze uz by som nesla na ziadny gympel a pre kazdeho dobre nieco ine.... podla mna najlepsie ist na tie skoly a vidiet ako to tam nazivo funguje, a potom si utvarat obraz
a ešte k tomu z Poštovej nám chodili vyžierať obedy na spš dopravnú keď som tam chodil som to nenávidel že som musel stáť ako kokot v šore pred hordou úplne cudzích žiakov na vlastnej škole ktorí sa navyše vzájomne predbiehali a "podržiavali" si miesta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ako tam je,??
Nenávidím to tam a jediné čo ma tam drží sú moji úžasní spolužiaci...
A na srobarku kamarati hovoria, ze v pohode, teda niektorym sa tam nepaci, ale tak asi lepsie jak Postova.
Ale aj tak pod na Park
Na Šrobárke zatiaľ doznieva bývalé vedenie, ale o dva roky by som tam teda nastúpiť nechcela.
Nenormálne poplatky (jazykové učebnice, triedny fond, zbierky na všetko možné / = profesorský automat na kávu/, ,,dobrovoľný" rodičovský príspevok, kultúrne akcie...cca 100€ len za september, ale závisí od triedy); profesorský zbor bohatý na zakomplexovaných polodespotov, ktorí otvorene priznávajú, že nemajú šajnu o predmete, ktorý učia.
Na druhej strane nádherný život, obstojné mimovyučovacie aktivity, ples každý štvrťrok (ak si na takéto akcie), najkrajšia budova v KE, niekoľko perfektných pedagógov, náš legendárny vnútorný poriadok je každým rokom menej prísny (a aj tak sa nedodržiava), nemusíme sa prezúvať
Plus úžasná atmosféra, v porovnaní so ZŠ nebe a dudy. (Prípadne pohoda, klídek a strašne veľa tabáčku)
Učivo zvládnuteľné, min. po druhý ročník leháro.
exnarova je podla mna silnejsia skola ako sa o nej hovori, stale fici nejaky medzinarodny projekt, ludia od nas chodia na medzinarodne sutaze, nieje problem dostat sa od nas na vysku a profesori.... no su aj dobri aj zli, to je tak predsa vsade.
este by som sa pozrela po parku mladeze, podla mna fajnova skola, tam je uplny luxus ze sa neucis nemcinu ale spaninu
srobarku a postovu by som obchadzala z dialky, uz len z principu a ked cestujes tak daleko, tak ti uz moze byt jedno, ci este prejdes do skoly kusok cez terasu alebo cez mesto.