Nemozem ani otocit hlavou , ani lezat , na kazdej strane ma to boli. Preslo to aj do pravej ruky . Jak som prisiel domov - po 16h , dal som si ibalgin , potrel Flector gelom a dokola.. akurat som si dal voltaren rapid , no vobec to neprechadza , este mozno sa mi to zda aj horsie . Mali ste to niketo ? A co vam pomohlo ? Rano idem do prace...
Mna tiež minule seklo v krku, trochu som si pocvičila ak to extra nebolelo a zlepšilo sa to. A raz som to proste na deň nechala tak a na druhý deň to prešlo.
Aj mňa raz seklo ešte na intráku,ale na injekciu som ísť nechcela, tak som pár dní chodila jak debil a potom to prešlo ale bolo to nepríjemné, treba ísť k lekárovi, on ti tam pichne dačo na uvolnenie svalov
Poradím toto:
1. udržuj krk v teple. daj si okolo krku šatku.
2. pri vstávaní sa nikdy neopieraj o ruky
3. dobre zaberá Polar Ice Gel (alebo nejaký "ľadový" gel) potierať, vmasírovať na postihnuté miesta (to je výborné aj pri migréne) - je to drahší gél ale veľmi účinný , overený na mnohých klientoch, účinkuje aj pri bolesti hlavy a podobne, napr. pri vyvrtnutí členku, aj svalovici, a podobne
4. menej seď pri PC
5. spávaj na boku, nie na chrbte
6. veľmi dobre zaberá na to liek Nalgesin, lepšie ako ibalgin (je aj menej náročný na žalúdok ako ibalgin)
7. a iné. (elektroliečba, rehabilitácia, a pod.)
Číslovanie poradia nič nehovorí o dôležitosti daného kroku. Najlepšie je dodržať všetko naraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Treba ist k lekarovi urcite ak to preslo aj na tu ruku
1. udržuj krk v teple. daj si okolo krku šatku.
2. pri vstávaní sa nikdy neopieraj o ruky
3. dobre zaberá Polar Ice Gel (alebo nejaký "ľadový" gel) potierať, vmasírovať na postihnuté miesta (to je výborné aj pri migréne) - je to drahší gél ale veľmi účinný , overený na mnohých klientoch, účinkuje aj pri bolesti hlavy a podobne, napr. pri vyvrtnutí členku, aj svalovici, a podobne
4. menej seď pri PC
5. spávaj na boku, nie na chrbte
6. veľmi dobre zaberá na to liek Nalgesin, lepšie ako ibalgin (je aj menej náročný na žalúdok ako ibalgin)
7. a iné. (elektroliečba, rehabilitácia, a pod.)
Číslovanie poradia nič nehovorí o dôležitosti daného kroku. Najlepšie je dodržať všetko naraz.
» www.google.sk/search?q=cviky+...