kaslala som na to stale a kaslem na to aj doteraz, mam krasne znamky az na neklafisikaciu z telesnej a som velmi zvedava ako to dopadne, kedze na tu sa planujem vykaslat tiez
viac menej kašlem.... len čo si nechcem posrať tak to opravujem a fakt sa snažím makať na maturitnej práci lebo je to taká hyperturboblbosť že ak to spravím, tak dokážem všetko!
a sa mi to fest ľúbi že som po ocovi zdedila niečo ako fotogenickú pamäť takže na hodine si to raz prečítam, popri kreslení nadpisu, doma na to serem (pekne povedané) a potom mám na písomke 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mne tak isto vôbec už...a odradzá ma ten pristup učiteľov, ktorí ti nedajú šancu niečo zlepšiť ... nerobim nič už..
Nechce sa mi učiť úplne šialene
a sa mi to fest ľúbi že som po ocovi zdedila niečo ako fotogenickú pamäť takže na hodine si to raz prečítam, popri kreslení nadpisu, doma na to serem (pekne povedané) a potom mám na písomke 1