mňa nie, ale mladšia sestra sa snažila každého a veľmi chcela aby niekto nachytal aj ju, tak som jej bola pred chvíľou povedať, že suseda dáva na facebook fotky o zrkadlo v ružovej podprsenke
...potom bola veľmi sklamaná, keď na FB nič nebolo a zistila, že to bol žart
Jop, znamy z posilky nam povedal, ze jeho kamos nepride cvicit, lebo sa doma uci. A oni su obaja velke skrine potetovane s nizsim IQ, tak sa nam nezdalo, ze ten druhy chodi na VS, ale presvedcil nas, betar!
hej prišiel šéf a povedal mi, že dostanem na starosť jednu zahraničnú akciu .. ešte do dnes verím, že je to len zlý žart hoci do dnes sa z toho nikto nesmial.
neúmyselne písali sme si s kamošom na FB a hodil jedného z tých minion smajlíkov, toho s megafónom a smutne konštatoval že "tento sa nehýbe " tak mu hovorím že šak tento kričí! a on za dve minúty : "ale v slúchatkách nič nepočuť "
Mňa otec ale nebolo to ani až také napálenie. Lebo zvykne jazdiť na MHD. A bol som za ním, pokecali sme a keď mal odchod tak som vyrazil a zastavil na semafore. On stál asi 4 autá za mnou. Zastavil, vystúpil a rozbehol sa po mne otvoril dvere zahučal neľakaj sa a hodil mi tresku Ľudia v autách a jeho cestujúci len nechápali, že čo sa deje a otvorené ústa dokorán
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
heh, a ja som jej cáloval, potom sa zasmiala, že 1. apríl...
no zlatá bola...
asi ju pozvem na kávu niekedy
týmto vyzývam B, aby sa zmobilizoval a napálil ma
...potom bola veľmi sklamaná, keď na FB nič nebolo a zistila, že to bol žart
"coo jasnee!! "
"hahahaha prvy april nejdem pod cenu"
"....-.-"
Heh si ju mal zbaliť.