Zbavujem sa ich normalne pri plateni .... podla mna je euro cele na kkt , nekvalitny papier a drbnute drobne nech je to problem niekoho ineho a je mi jedno ze predavacka niekedy pozera jak puk
Mne sa nestáva že by sa mi nahromadili v peňaženke, ja ich totiž vždy postrácam keď len otvorím peňaženku a keď vidím že mi centy popadali na zem ani sa mi nechce ich zodvihnúť...
V jednom podniku neznášam jednu čašníčku, tak je vždy robím naprotiveň vždy mi povie, že nabudúce ich už nevezme ale po tom ako mi doniesla vodu s hrčkami, a nie čokoládu a volala som na nu majiteľa ich vždy ochotne vezme
mne sa uz tri krat stalo, ze mi vypadla penazenka plna tych medenakov a samozrejme cela sa vysypala...potom sa tvarim, ze to predsa nie su moje a pokracujem v ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Alebo keď poslíček s pizzou alebo podobne mi vydáva také drobné, tak mu ich nechám.
,,Koľko?"
,,Veľa."
,,To je koľko veľa?"
,,Strašne veľa."
,,Tak choď do riti."
Nuž za to nakúpim žetóny na stolný futbal, za čo ma vedúca raz zderie z kože
A zbavujem sa ich tak ako @3 , aby mi vydali také väčšie.
zbierka-eurominci.meu.zoznam.sk