@tommyhot a ja mam 23 a mam byt a motorku a planujem kupit auto atd a to ze on ma 19 neznamena ze si hned musi platit kredit aj ked v 19tnastich a nemat na kredit je dost divne (kedze kazdy rozumny student brigaduje kde sa len da) ...
@crashhp presne tak ale zase ber to tak ze v 19 nemat na kredit no hmm je to na zvazenie ale vpodstate je to uplne normalne lebo vela ludi na strednej pocas studia nebrigaduje
@crashhp to je obycajny alibizmus. Kazdy si vie zarobit aspon na ten posraty kredit...ked vidim, kolko deciek sa piatok oziera tak na tieto reci o studentoch bez penazi proste neverim...
@tommyhot ja sa neozieram, som na strednej, a nemam ziadne financie bo v KE daka normalna brigada ked nechcem robit nejakych promoterov a nwm ake keksy a keketiny dost tazko...
tak podla toho kolko platis za minutu kolko za sms a tak a este podla toho ci mas kamaratov a frajerku atď. ja nemam moc komu volat ani pisat takze priemerne prevolam a preSMSkujem mesacne tak 4 € a to mam hovor 12 centov za minutu a sms za 6 centov
mam 200min + 100 SMS a ked bola priatelka, tak to poslo celkom lahko, ale teraz mobil nejak ani nevyuzivam, len na kratke nevyhnutne telefonaty, SMSky vobec.
@finrod jaj tak panko este ani skolu nevychodil a uz si vybera kde chce pracovat. Toto je tragedia slovenskeho naroda. Bez skusenosti, bez vedomosti a rovno na super poziciu... Ja som zacinal na druzstve trhat rajciny, potom som rok robil v obore ZADARMO len aby som mal pracovne skusenosti a len vdaka tomu sa mam teraz dobre. Skus si z toho zobrat nejake ponaucenie, ak nechces skoncit v tescu za pokladnou
@tommyhot v 14 som robil na stavbe 12hodinovky, 2 tyzdne v kuse a bez problemov by som siel trhat rajciny...ale promoterstvo a pod. nie dakujem... a v KE najst okrem toho nieco je dost ze problemove... Nevravim ze chcem super poziciu a neviem ako plateny flek, no nebudem robit nieco co fakt nebudem mat rad...
ja sa motam okolo 10e. kedze mam kreditny pausal. ale tak mam 100sms za 5 e plus hovory si platim navyse k tomu. a po 3 minute vramci siete zdarma a ked volam s frajirom tak vela razy vola on mne lebo ma vela minut.
@finrod problem je ten, ze v 14tich si na stavbe nerobil legalne a teda to ani nemozes ratat ako pracovnu skusenosti, resp sa s tym nikomu nemozes pochvalit. A z pohladu klasickeho zamestnavatela je zaujimavejsi mlady clovek, ktory uz ma co to odrobene (nech je ta praca akakolvek), lebo vidi snahu, ako mlady clovek, co ma v CV akurat to, ze ukoncil strednu skolu maturitou, alebo ma kurz z pocitacovej gramotnosti. Nehovoriac o tom, ze ak potrebujes peniaze, tak nie si v pozicii vyberat si.
@tommyhot nepisal som ze to bola moja jedina brigada, pisal ze uz v 14 som brigadoval, a vzdy ked sa cez znamich atd. podari, idem, aj ked to nieje velmi casto bohuzial, vacsinou manualna praca, no vacsinou su to vsak jednorazove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
no co, opytam sa, pocujem odpoved alebo otazku a zlozim
šak oni asi dostávajú na kredit 100€, a potom po 3 dňoch plačú, že nemajú za čo telefonovať, lebo prepili...
a k teme, ja mam vacsinou ucet mesacne okolo 10€
svoj telefon - mam wow a tam platim 56 eu mesacne