Čo kúpiť priateľovi na 18-ku? Niečo originálne ! Napadá vás niečo? Mňa skoro nič, ale snažím sa behať po obchodoch. Len, keď vôbec netuším, čo by to mohlo byť. Čo ste vy kúpili?
@smichi hm...neviem ako ti prišlo na um práve toto, ale budiš...
určite by ma potešilo, že má vôbec poňatia, že niečo také sledujem... ale toto sa nedá porovnávať s niečim takým ako záľuby typu gitara, tenis, knihy, futbal...a neviem čo všetko... TVD je jednoducho seriál na odreagovanie
tak ale pochop ze tato tema tu je uz 51315x a je uplne ze zla, ako by si sa citila ty, keby sa tvoj mily radil o tvojom darceku s cudzimi ludmi? zufalo neoriginalne + neosobne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mozno ak ma nejakeho oblubeneho autora, alebo knihu, tak mu ju kup, alebo pocitacovu hru, ak hra, alebo najake koncertne DVD oblubenej skupiny..
take nieco by mna potesilo..urcite lepsie ako take trapne "srandovne" vecicky
"Tak a teraz mi povedz o com je Vampire Diaries"
určite by ma potešilo, že má vôbec poňatia, že niečo také sledujem... ale toto sa nedá porovnávať s niečim takým ako záľuby typu gitara, tenis, knihy, futbal...a neviem čo všetko... TVD je jednoducho seriál na odreagovanie
tíško!!! True Blood...Skins...The Vampire diares skoro to isté..
@smichi
áno? aj žena s chlapom?
konečne budem môcť s niekym rozoberať Kosti!!!!
krv sem, krv tam...občas mŕtvolka, sem-tam dieťa
@smichi
no dobre, dobre...už som ticho..