nechapem prednedavnom si 18 dosiahol a ty za birdzom sedis? boze do ulic vyrazit a to sklo co dnes vyuzijes (keby niekto nepochopil tak myslim flase od liehovin) recyklovat
hmm sice je to len cislo a ked si myslis ze bude teraz vsetko uplne ine.. tak mas pravdu.. ale ziande fanfary ti hrat nebudu.. skratka staraj sa a zi..
jeejda us aj kamaratom taha na 18 , pritom si pamatam este ako sme spolu nedavno vystrajali ked mali 15 , su us velki chlapi pritom ja ho stale mam zafixovaneho ako nejakeho 16
ajajaaaaaaaaj osemnastka na krku nooa ale vsetko lento najlepsie...a ja si tiez myslim ze mas za sebou naj riky zivota...ale tak zas...druha stranka s i dospelyyyy
hm,aby si nepovedal,tak aj ja ti prajem všetko najlepšie,veľa zdaru do ďalších rokov a ešte aj to,aby ti už v budúcnosti nikto nenapísal takúto suchú gratuláciu
@29 všetci to vnímate len ako "môžem piť" a "môžem fajčiť", ale v skutočnosti stále bývate u rodičov, riadite sa ICH pravidlami, stále chodíte do tej istej školy, ste rovnakí puberťáci ako predtým...
@31 a teraz si už akože slobodný a voľný? Lebo si nezávislý a so svojou matkou už nemusíš mať nič spoločné? Smutné, že toto je dôvod, prečo sa tešíš z narodenín
a aj sa citis byt dospelym? pre mna osobne sa dospelym nestava clovek, ktory dosiahol vek 18rokov, lebo to je len formalna dospelost... ale prajem ti, aby si si zachoval do zivota vsetky svoje detske sny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tak Vsetko Najlepsie bratu moj
vela lasky ku mne
vela sexu a sexualneho zivota DD
a nech sa ti dari glup
potom vypijeme ked pridem .... dame si pivo
neuvedomujuc si problemy zivota