Diskusie - 194. stránka fóra
4
Spolocenske saty
ahojte baby, neviete mi poradit nejaku stranku so spolocenskymi satami? mozno nieco take neokukane, vsade mi pridu rovnake tie saty Otvor fórum »
14. 9. 2020 22:34
15
Posledne Čipsy
Ked sa skupinovo jedia cipsy a v miske uz zostane len 1-2 alebo par cipsov, ste ti ktori ich dojedia bez problemov alebo sa ostychate a nechate ich tak? Otvor fórum »
14. 9. 2020 21:50
15
Tlačené Písmo - čitateľnosť
Sú podľa vás články ktoré sú písané tlačeným písmom ľahko čitatelne ? Pozrite si moj krátky článok, a povedzte či sa vám ten článok ľahko číta, ked to je napísané tlačeným písmom. https://katolik0. webnode. sk/boh-chce-aby-vsetci-ludia-boli-spaseni/ Otvor fórum »
14. 9. 2020 19:33
64
Dream job
Aká je tvoja “práca snov” ? :D A... Pracuješ v nej ? Alebo si ešte iba na ceste za ňou ? Či naopak ti tá predstava príde moc naivná a veľkú šancu tomu nedávaš? Otvor fórum »
14. 9. 2020 11:26
18
Rozprávky od Opusu
počúvali ste ako deti tie klasické staré rozprávky na platniach alebo kazetách?ak ano ktoré boli vaše naj?ja som ich nedávno objavil na YT a je to nostalgia jak hovado (thums) Otvor fórum »
13. 9. 2020 18:13
15
Ženské MMA ako začať
Ahojte, zaujalo ma ženské MMA. Rozmýšľala som ale ci nie je lepšie zo začiatku skúsiť thaibox keďže s bojovým umením ešte nemám žiadne skúsenosti. Ze by som sa naucila boxovat, kopať ten základ a zistila ci... Otvor fórum »
13. 9. 2020 11:24
12
Muzi, zavolala vas uz niekedy zena von za ucelom zoznamenia?
12. 9. 2020 23:48
5
Opekačka v okolí Nitry
Ahojte, kde sa dá v Nitre alebo v okolí 20km legálne opekať? Najlepsie aj nejaký pekný posed, altánok, ale nemusi byť. ☺ Otvor fórum »
12. 9. 2020 17:11
19
Ženy, čo by ste spravili, ak by vás niekde v meste oslovil neznámy, viditeľne solventný muž a pozval vás napr. na kávu?
- Išla by som iba ak by bol aj pekný a sympatický
- Išla by som aj keby bol škaredý a nesympatický
- Slušne by som odmietla, som zadaná
Ďalšie možnosti »
12. 9. 2020 16:29- Išla by som aj keby bol škaredý a nesympatický
- Slušne by som odmietla, som zadaná
Ďalšie možnosti »
13
Česko - červená krajina
Prosím, ako chápete nové obmedzenia? Odkedy budú platiť? Z každého zdroja iná informácia, 16. 9 potrebujem ísť osobne na otočku do Česka a teraz neviem ako sa zariadiť... Hrozný bordel v tom majú Otvor fórum »
11. 9. 2020 16:30
- star wars
- joker (ine batmanoviny included)
Ďalšie možnosti »