čítali ste niekto tento román? Len som sa chcela informovať či je naozaj taký dobrý, niežeby som neverila svojmu "zdroju", ale už dosť dlho na ňu striehnem, tak sa pýtam oplatí sa? alebo je to zas len tá dobre propagovaná kniha no obsah nič moc?
zvieraciu farmu si určite úprečítaj! ja som ju raz čítala ked ju mala kámoška pri sebe a nikdy som to nedočítala ..dodnes sa ju snažím zohnať.. Tá kniha ti paradoxne povie toho vela o ludoch.. Hierarchia a tak.. proste užasna
noo super som sa potrebovala len utvrdit aj ked viac som pochybovala o zvieracej farme ked som ju videla v knihkupectve a na prvy pohlad by ma neuputala nicim, jedine autorom
odporucam jedno aj druhe... Zvieraciu farmu som doslova prehltol za par hodin (a to citam veeeeelmi pomaly)... je to skvela kniha. Nemusis sa bat ze knihy ktore su "propagovane" nie su nic moc, lebo naozaj maju daco do seba...
A 1984, tak to som videl iba film, ale tiez velmi dobre to je
Zvieraciu farmu odporucam citat prvu.. Orwell tam nacina vela veci ktore potom dotiahne v 1984.. Inac videl som film a keby som predtym necital knihu tak nic nepochopim.. Vo filme bolo vynechanych mrrrrrrte suvislosti a idei..
zvieraciu farmu odporucam, a ako uz bolo spominane predomnou film je vzdy onicom oproti kniham.
Blair alebo teda orwell ako je asi viac znamy je vynikajuci spisovatel, opati sa precitat aj 1984(vlada totality- budes stastna ze si uz v inej dobe) a este aj Hold Katalansku
tiez som 1984 cital, skvelee to bolo, az par hodin fuc.. aj ked niektore pasaze si zasluzili precitat viac raz.. a pacil sa mi styl pisania, clovek sa vedel obcas az neprijemne vzit zvieraciu farmu tiez neviem nikde zohnat, celkom problem.. a jo, kniznica po ruke, tam este skusim asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tak teda dakujem .. uz teraz sa tesim
A 1984, tak to som videl iba film, ale tiez velmi dobre to je
Inak 1984 je výborný román, ale nedá sa prečítať na jedno posedenie... aspoň ja som si musela niektoré myšlienky nechať pekne rozležať v hlávke...
1984 je aj film? to som napriklad nevedela ale aj tak predpokladam ze kniha je lepsia ..
Blair alebo teda orwell ako je asi viac znamy je vynikajuci spisovatel, opati sa precitat aj 1984(vlada totality- budes stastna ze si uz v inej dobe) a este aj Hold Katalansku
1984 je jedna z mojich najoblubenejsich dokonca
a zvieraciu farmu som citala v anglictine, a to je hadam este lepsie