Tak čo tešíte sa do školy? Do akého ročníka idete?
Viem, že pre niektorých je to strašná téma ale rád by som si prečítal váš názor na školu a nový školský rok
Maturantka som a teším sa, že sa konečne budem učiť len maturitné predmety.
Aj tak sa mi ale nechce isť do školy, lebo hneď bude treba veľa veci okolo stužkovej vybavovať a pripraviť.
Do tretieho idem :/ ževraj najľahší ročník tak sa toho až tak nebojím, ale keď si pomyslím, že už 2. ideme tak mi je zle
Nechce sa mi každé ráno vstávať a cestovať busom.
idem do 2. ročníka na strednej teším sa len na ľudí a prestávky a jedlo na obede inak na vyučko moc nie ... kompletne nám zmenili profesorov, radosť sa tam vrátiť.....
idem do štvrtého teraz, teda maturujem.. a moc sa neteším, už len kvôli vstávaniu o šiestej a veeeľa učenia, ale nejako to už prežijem.. dúfam, že tento rok bude v pohode
idem do oktávy rozvrh vyzerá v pohode
je to môj posledný rok na strednej ale emočne som sa zasekla niekde v kvarte a neviem sa nejako stotožniť napr aj s tým ,že v novembri mám stužkovú
a trocha sa teším a trocha bojím ...viem ,že to bude ťažký rok uvidíme
ale mohol by mi aspoň ten sprosty herpes zmiznuť do stredy nech nejdem jak odkundes :ehm:
idem do 4 na strednej a nie neteším sa najväčší problém bude zas to ranné vstávanie o 6 kedže cez prázdniny som zvykol byť hore do 6 rána a spal som do 3 obeda
Do prvej na strednej Trocha sa teším na nových spolužiakov, ale trocha mám aj obavy akí tam budú učitelia a tak celkovo a neteším na vstávanie o 6 a cestu autobusom ale asi sa najviac teším aj keď som sa od takého 4. ročníka netešila na školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Aj tak sa mi ale nechce isť do školy, lebo hneď bude treba veľa veci okolo stužkovej vybavovať a pripraviť.
Nechce sa mi každé ráno vstávať a cestovať busom.
je to môj posledný rok na strednej ale emočne som sa zasekla niekde v kvarte a neviem sa nejako stotožniť napr aj s tým ,že v novembri mám stužkovú
a trocha sa teším a trocha bojím ...viem ,že to bude ťažký rok uvidíme
ale mohol by mi aspoň ten sprosty herpes zmiznuť do stredy nech nejdem jak odkundes :ehm:
Za to tvoje bi bi som ta nechal prepadnut!
nechcela by som..
trololo