ahojte..takze som 9tacka a rozhodujem sa kam ist dalej na SŠ..viem ze urcite chcem ist na gympel ale dost sa bojim ze ma neprijmu ani na jedno gymnazium...kazdy mi hovori ze tymto dost riskujem..takze moja otazka znie: myslite si ze si robim dobre ked si
ale s tým monitorom neviem,keď sa aspon na jednom nerobia príjmačky tak by som si určite dala nejakú poistku lebo ten monitor nemáš boh vie aký,aj keď dnes sa školy bijú o žiakov,neviem či by si s tým pochodila.
podľa toho či sú tie gymnáziá preferované ja som mala čisté jednotky vždy a teraz na polke deviatky som mala 1 dvojku takže priemer 1,03 a monitor 75% M a 80% SJL tiež si dávam obe gymnáziá podľa toho či sú tie gymnáziá preferované ja si dávam jedno preferované (kde robím prijímačky a tam aj chcem ísť) a druhé kde idem bez prijímačok takže mám jednu poistku a druhé idem vyskúšať daj si jendo preferované a druhé nie (kde sa nerobia prijímačky alebo ideš bez) a máš to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a už je tak málo deciek, že na tie školy nemajú pomaly koho brať a potrebujú peniaze
ani keby si nechcela tak si prijatá. s takými známkami...
ale s tým monitorom neviem,keď sa aspon na jednom nerobia príjmačky tak by som si určite dala nejakú poistku lebo ten monitor nemáš boh vie aký,aj keď dnes sa školy bijú o žiakov,neviem či by si s tým pochodila.