Diskusie - 202. stránka fóra
39
Ktorú z týchto vecí považuješ za najvhodnejší pokrm na horskej túre?
- Konzervu fazule v paradajkovej omáčke
- Konzervu fazule v zlej paradajkovej omáčke
- Konzervu tresčej pečene
Ďalšie možnosti »
24. 8. 2020 15:15- Konzervu fazule v zlej paradajkovej omáčke
- Konzervu tresčej pečene
Ďalšie možnosti »
28
Keď máte kamarátov/kamarátky s výhodami?
Pýtam sa takých, ktorí takéto vzťahy niekedy udrziavali. Aké máte v tomto pravidlá? Je to fakt kamarát ktorému sa ozvete ked je nejaký problém a hovoríte si dôverné veci? Píšete si pravidelne na soc sieťach? Alebo sa stretnete... Otvor fórum »
24. 8. 2020 10:59
47
Lieky proti bolesti
Ak vás niečo bolí aké tabletky proti bolesti si dávate? Máte niečo overené čo vám vždy zaberie na bolesť hlavy, brucha, zubov atď. ? Alebo to striedate? Alebo to je prakticky jedno a dáte si čo máte... Otvor fórum »
24. 8. 2020 00:50
2
Si fanúšikom online kurzov?
Si fanúšikom online kurzov ako formy vzdelávania sa v nejakom odbore? Či už slovenských alebo zahraničných? aké Sk/zahraničné platformy obľubuješ? Otvor fórum »
23. 8. 2020 22:51
3
Predklonili by ste sa,,.
Ako fakt, nie je to ťažké, isto máte ľudí s ktorými to máte radi... Ale najnovší trend je byť fakt zlý v týchto veciach. Takže aké sú top spôsoby ako sa snažiť byť sexi a... Otvor fórum »
23. 8. 2020 22:32
23
Vyliata voda na koži
Vyliali sa mi trochu vody, asi tak jedno deci, na koženú sedačku v aute. Mám obavy aby sa tá koža teraz nezačala párať. Myslíte si že sa tá koža začne párať ? A dá sa tá... Otvor fórum »
23. 8. 2020 20:41
23
Magický les
Ahojte, dáte mi sem prosím súradnice do "magického lesa"? Alebo opíšte cestu ako sa tam dostaneme ďakujem Otvor fórum »
23. 8. 2020 17:15
20
Aky je tvoj hlavny dovod, ze vedies vojnu proti K. ?
- necitim sa dobre v predklone
- nepoznam ho a neviem aky skutocne je
- zavidim mu VS titul
Ďalšie možnosti »
23. 8. 2020 16:32- nepoznam ho a neviem aky skutocne je
- zavidim mu VS titul
Ďalšie možnosti »
18
Vulgarizmy
Aký máte postoj k človeku, ktorý ako prvý vynada druhej osobe do kokotov/píč? Otvor fórum »
23. 8. 2020 15:33
9
Slovinsko - dovolenka ?
Boli ste niekto na dovolenke v Slovinsku, myslím hlavne Ľubľanu, národný park Triglav prípadne krátke pobrežie Jadranského mora. Ak áno, aký ste mali z krajiny pocit, oplatí sa tam ísť a prípadne absolvovať tieto tri... Otvor fórum »
23. 8. 2020 11:14
12
Spanie v aute
uz ste niekedy isli na vylet s tym, ze ste nechceli platit za ubytko a radsej ste spali v aute? mam na mysli taky tripik po slovensku Otvor fórum »
23. 8. 2020 10:03
9
Pestujete nejaké ovocie ?
A kvasíte ho na alkohol ? ... ja áno no tento rok mám slabú úrodu :( Otvor fórum »
23. 8. 2020 09:22
15
Uspokojuje vás vnútorne toto video?
Aké máte pocity po zhliadnutí tohto videa? https://www. facebook. com/114836576570151/videos/313652213035427? Zaujímalo by ma, či si myslíte, že spravil dobrú vec. Uspojokuje vás vnútorne, že sa pomstil? Nezašiel príliš za čiaru?Aké máte z neho pocity? Otvor fórum »
22. 8. 2020 22:53
40
Mal/a si sex s príslušníkom inej rasy ?
Ja som spal raz s černoškou keď som bol v zahraničí. Otvor fórum »
22. 8. 2020 20:42
12
Právnická fakulta UPJŠ kosice
Ahojte birdzaci, idem teraz aktuálne do 4. rocnika na Právnickej fakulte UPJŠ v KE. Chcela som sa opýtať, či je tu niekto z tejto školy, kto má skúsenosť s predmetom stazova klinika (alebo iná klinika), ... Otvor fórum »
22. 8. 2020 17:50- 1 však keď cestuješ vlakom, tak čo čakať…
- 2 Tvoj favorit na nového pápeža
- 3 Môj pohľad na celý problém je opodstatnený
- 4 budú si mysleť že som blázon, nekompletný
- 1 Choď už k tomu psychiatrovi
- 2 Od koho z týchto mojich obľúbených youtuberov ste už videli aspoň 1 video?
- 3 však keď cestuješ vlakom, tak čo čakať…
- 4 šibačky
- 5 čo robíte keď prídete domov z práce/školy?
- 6 Tvoj favorit na nového pápeža
- 7 Môj pohľad na celý problém je opodstatnený
- 8 budú si mysleť že som blázon, nekompletný
- Zlý
- Priemerný
Ďalšie možnosti »