27.3. bude v Bratislave ČSOB Maratón a ja som naňho vyhrala lístky Maratón ma 42,195 km čo je dosť a je tam limit, že sa to musí stihnúť zabehnúť za 5 hodín, čiže myslíte si, že ja keď síce športujem ale nie príliš intenzívne by som toto zvláda? (na toto mi ak chcete odpíšte v komente) a v ankete sa pýtam či by ste si na maratón dali nahovoriť
ja behavam minimálne raz do týždňa no to len cca 3-4km. Som teda veľmi zvedaví ako to dopadne. Myslím že v polovici skončím a budem potom už len chodiť a nie behať
Moj nazor: Hovoris, ze sportujes... ked hras volleyball, bedminton, atd... tak by si to asi nezvladla... ked chodievas kazdy druhy den behat, tak myslim ze ano
@semhamforas ty ked tak vela behavas to zvladnes a víťaz maratónu v kategórii mužov zinkasuje od 1800 do 3000 eur, cize mozno pojdes domov bohatsi o trochu keby si sa fakt snazil
@pumaamravec raz do týždňa je veľa? Aj keď pôjdem na ten polovičný maratón. Tak tí borci čo tam budú behať dobehnú tých 42km skôr ako ja odbehnem 20km.
inak odporúčam Murakamiho "zbierku esejí" (neviem, ako inak to nazvať...) O čem mluvím, když mluvím o běhání. veľmi príjemná knižka, ktorá je zároveň aj silno inšpiratívna. je to spisovateľ, čo každý deň priemerne ubehne 10 km a každoročne maratón. myslím, že svoje pocity pri maratóne opísal tak silno, aby som dokázala usúdiť, že človek, ktorý sa behu naozaj nevenuje, nemá šancu ubehnúť maratón.
Ja v svojich najlepších časoch keď som ešte pravidelne trénoval a behával, teda rok a viac dozadu, by som si trúfol možno na polmaratón, teraz tak akurát Devín-Bratislava zvážim, to je dákych 11km
Je ine behat po prirodnom terene a ine po betone a asfalte. Rovnako nemozno porovnavat sportovca a nadsenca. Ako chevro spomenul Devin-Bratislava ... to mas asi 1/4. Ved skus len tak svojim tempom zabehnut rovnaku vzdialenost bez ohladu na cas ... neskor ak si ten cas zmeras uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
27.3. bude v Bratislave ČSOB Maratón a ja som naňho vyhrala lístky Maratón ma 42,195 km čo je dosť a je tam limit, že sa to musí stihnúť zabehnúť za 5 hodín, čiže myslíte si, že ja keď síce športujem ale nie príliš intenzívne by som toto zvláda? (na toto mi ak chcete odpíšte v komente) a v ankete sa pýtam či by ste si na maratón dali nahovoriť
jebnuta kapitalisticka doba .. uz to podla mna prehanaju
Osobne mi stačia 4 kilometre po poli a som hotový
Ja v svojich najlepších časoch keď som ešte pravidelne trénoval a behával, teda rok a viac dozadu, by som si trúfol možno na polmaratón, teraz tak akurát Devín-Bratislava zvážim, to je dákych 11km