Diskusie - 2807. stránka fóra
16
Skúšali ste penovú farbu na vlasy?
Otázka pre baby, v čom je lepšia/ horšia? Vydrží? Nevyzmýva sa rýchlo? Otvor fórum »
2. 7. 2013 21:27
25
Bolesť zuba
Už 2 dni ma bolí zub.. v nedeľu večer som prišiel domov z vonku a začal ma trochu bolieť tak som šiel spať rano ma bolel silnejšie tak som si dal 2 tabletky pospal a prešlo ma to a dnes... Otvor fórum »
2. 7. 2013 21:04
7
Crash Bandicoot 2 na PC
Ahojte, prosim, neviete kde by som mohla stiahnut hru Crash Bandicoot 2 pre mojho brata na PC zadarmo? Hladala som na uloz. to, tam to nie je. Dakujem. :) Otvor fórum »
2. 7. 2013 20:35
49
Spoluziak- medialne znami rodicia?
Mali ste v triede spoluziaka /spoluziacku ktorej rodicia boli medialne znami?alebo pochadzali z bohatsej rodiny? Boli kamaratski? Otvor fórum »
2. 7. 2013 20:21
7
Prihlasovanie
Ak si ma zamestnávateľ ide prihlasovať do SP ako brigádnika vie zistiť kde som brigádovala pred tým ? Otvor fórum »
2. 7. 2013 18:42
11
Pošta 1trieda
Zdravím chcem sa spýtať je možne ked som poslal líst 1triedou pondelok do prešova že príde až v stredu ? Otvor fórum »
2. 7. 2013 18:01
7
Chris Powel- The Workout. Poznáte to?
Máte niekto skúsenosti s týmto programom? Viete niečo ako, koľko sa cvičí jeden level a podobne? Prípadne osobné skúsenosti? Otvor fórum »
2. 7. 2013 17:38
50
Vaša neživočíšna láska
teda či máte nieco na tomto svete bez coho by sa vam ťazko žilo, u mna je to urcite pivečko :) ... bez neho by som zdochol Otvor fórum »
2. 7. 2013 17:35
7
Farba na rifliach
Zdravím vospolok, v škole sme malovali lavice a podarilo sa mi oprieť o okraj. Na rifliach mi ostal žltý pás, neviete čím by sa to dalo vyčistiť ak sa to vôbec vyčistiť dá? :D Otvor fórum »
2. 7. 2013 16:33
14
Darček kamasútra
darček ..kamasútra.. chceli by ste dostať túto knihu?? baby čo kupujete svojim frajerom na nejaký sviatok, vianoce..atď? áno, hľadám nejakú inšpiráciu, už aj mám niečo, ale chcela by som ešte niečo vymyslieť...... Otvor fórum »
2. 7. 2013 16:05
39
Vztahy
Zdravím, prosím Vas co si myslite o vztahoch v 15 - 16 roku ? Vydrzi to na veky ci to je len take spoznavanie sa - decke este ? Otvor fórum »
2. 7. 2013 14:25
60
Zaujimavy dokument pre veriacich aj neveriacich
Kto ho už videl ? http://www. youtube. com/watch?v=TYwTM0-RRrc Čo si o tom myslíte ? :) Otvor fórum »
2. 7. 2013 12:11
42
Vaše zaujímavé (už aj v realite využité) pick-up lines
Ahojte kamoši! :) Verím tomu, že už sa veľa z vás ocitlo v situácii, keď sa vám zapáčila nejaká osoba či už vo vlaku/autobuse, alebo na ulici, alebo v škole, ... Otvor fórum »
2. 7. 2013 12:10
12
Máte čas a nudíte sa?
Filip a rovnako každý z jeho troch kamarátov dali svojej priateľke valentínsky darček. Každý má iba jednu priateľku, každý dal iba jeden darček (boli to sveter, kytica, prstienok a plyšový medveď). Viete z nasledujúcich informácií... Otvor fórum »
2. 7. 2013 12:06
20
Zážitky z cestovania :)
Teraz mám na mysli MHD, medzimestské autobusy, vlaky, lietadlá... určite máte nejaké zážitky či už zo zástavky, letiska, samotného "spoju"... Veľmi by ma zaujímali, ja sama ich mám... Otvor fórum »
2. 7. 2013 11:51
6
Prihodcent..
Zdar všetci... Máte už skúsenosti s touto stránkou ? Nie je to žiadny fake, alebo niečo podobné ? Vyhral (kúpil) z Vás niekto niečo na ich stránke ? Ďakujem za komentáre... Otvor fórum »
2. 7. 2013 10:34
12
Akp vlastne funguje torrent a ako ho "zlegalnit",,.
Stahovanie je na slovenku povolene, ale nie je povolene sirenie toho obsahu. Neviem presne ako funguju torrenty, ale keby som jednoducho zakázal seedovanie tak by som ten obsah už nešíril, či? Otvor fórum »
2. 7. 2013 09:32- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 4 Ako si spomínaš na pubertu
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu