Diskusie - 2808. stránka fóra
28
Čo po škole.
Už viete v akom meste chcete po škole žiť? Kde sa chcete usadiť? Otvor fórum »
2. 7. 2013 09:13
30
Má to vôbec význam?
Ahojte :D Potrebujem poradiť. Už dlhšie si píšem s jedným chalanom, ktorý sa mi strašne páči. Poznáme sa aj osobne, ale nechodíme spolu von a nestretávame sa v meste. Chodí na inú školu... Otvor fórum »
2. 7. 2013 08:44
21
Filozofická fakulta UK,,budúci prváci
Su sem nejaky ludkovia , ktorých sa tam chystajú ? :) Otvor fórum »
2. 7. 2013 00:27
14
RPG
Zdravím, neviete niekto, čo sa stalo so stránkou rokfort. sk? Prečo už nefunguje? Neviete poradiť nejakú podobnú rpg? Ďakujem Otvor fórum »
1. 7. 2013 23:32
1
Wau Editor
Mal by som som otázku že ako sa pridá wau editor do videa môj kamarát to nejak dal v programe adobe after effect ale furt neviem prísť na to ako sa to tam dá hladal som aj na youtube tutorial... Otvor fórum »
1. 7. 2013 22:47
14
Chlpatý muži
Ak má môj otec normálnu bradu ale úplne hladké nohy (jeho otec je na tom rovnako) a ja mám (podla mna dosť) chlpaté nohy, myslíte že budem mať hustejšie fuzale jak on??? Otvor fórum »
1. 7. 2013 22:33
1
Neviete niekto stránku na stiahnutie kníh od arnolda schwarzeneggera
Neviete niekto stránku na stiahnutie kníh od arnolda schwarzeneggera Otvor fórum »
1. 7. 2013 22:26
45
Na svojom prvom sexe najviac ľutujem že:
- bol príliš skoro, mal/a som málo rokov
- bol s nesprávnou osobou
- bol na nesprávnom mieste
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2013 22:25- bol s nesprávnou osobou
- bol na nesprávnom mieste
Ďalšie možnosti »
15
Film po anglicky
prosím poraďte nejaký film alebo seriál, ktorý je po anglicky, ale je ľahký na porozumenie:D myslím to tak, že hovoria pomalšie a zrozumiteľne. Otvor fórum »
1. 7. 2013 22:21
1
Student Agency
Bol už niekto na jazykovom pobyte cez agentúru Student Agency? alebo vlastne je jedno cez akú :D ak áno správa prosím:) Otvor fórum »
1. 7. 2013 21:51
6
Prírodovedecká fakulta UK
Kto sa chystá od septembra na prírodovedeckú fakultu UK v Bratislave, odbor geografia v štátnej správe a samospráve? Prípadne ak tam niekto už študuje, tak aké máte s týmto odborom skúsenosti? :) Otvor fórum »
1. 7. 2013 20:57
17
Točenie hlavy
Ahojte... mám taký problém dnes konečne aspoň ako tak vyšlo slnko tak som išla s kamarátom trénovať ... no nebolo veľké teplo mohlo byť tak 20-25 stupňou... trénovali sme 2hodiny a aj som stále pila vodu....... Otvor fórum »
1. 7. 2013 20:18
3
Monsters Beats Audio REPLIKA
Zdravim :) chcel by som si kupit monster beats audio repliku... mate s nou niekto skusenost? A oplati sa to kupovat? Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:57
24
Môže otehotnieť?!
Honcoval som si v jednej nemenovanej budove bez ochrany a pokropil podlahu. Môže tá budova otehotnieť? Neviem, ako by som to vysvetlil našim. Diki za pomoc! Cmuq. Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:54- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?