Diskusie - 2840. stránka fóra
15
Ako sa zbaviť nepotrebného paušálu?
Mám teraz aktivovaný paušál Happy M , začína naplno od 22ho(neobmedzené volania do mobilnej a pevnej siete Telekom 150 voľných minút do celej SR, neobmedzené SMS/MMS, 500 MB prenesených dát) a ja ho nepotrebujem... Otvor fórum »
17. 6. 2013 19:23
40
Kto vie poradiť ? :)
Ako sa mám nalíčiť na leto, kedže mám pehy a makeup v lete je hrozný. Lenže keď si ho nedám, tak sa za ne hanbím :/ ale v takomto teple už nenávidím makeup. Kto má pehy... Otvor fórum »
17. 6. 2013 19:08
20
Spoilery - kazia zážitok z príbehu?
http://badassdigest. com/2011/08/10/scientific-proof-that-spoilers-dont-hurt-your-enjoyment-of-stories/ v skratke: výskumníci z Kalifornskej univerzity v San Diegu dávali jednej skupine ľudí čítať príbehy, o ktorých konci dopredu vedeli a druhej skup Otvor fórum »
17. 6. 2013 19:02
11
Nejaký tip na výlet?
Hľadám nejaké miesto, na ktoré sa mi oplatí ísť pozrieť. Len v rámci slovenska. (ak vás niečo napadne, dajte aj dôvod, prečo ísť práve tam)... Ďakujem ; ) Otvor fórum »
17. 6. 2013 18:45
18
Má niekto skúsenosti so stránkou Kyani?
Počuli ste už o tejto stránke? Oficiálne nemôžem napísať o čo presne ide, môžem len povedať, že zarábanie cez internet. Kto by chcel vedieť viac tak napíšte správu. Otvor fórum »
17. 6. 2013 18:42
8
Práca aj na internete
Nazdar, hľadáte si možnosť, ako si bočne privyrobiť? V skratke, ide o firmu Kyäni, ktorá pôsobí týmto spôsobom v 44 krajinách. Má zavedený systém na spôsobe pyramídy. Možno ste si povedali, že ach,... Otvor fórum »
17. 6. 2013 18:10
16
Ktorú z týchto piesní by ste si najskôr pustili? :D
- Bad Romance, California Girls, Run the World (Girls)
- We Found Love, Ma´Cherre, Welcome to Saint Tropez
- Beauty and a Beat, Whataya Want From Me, Love You Like A Love Song
Ďalšie možnosti »
17. 6. 2013 17:57- We Found Love, Ma´Cherre, Welcome to Saint Tropez
- Beauty and a Beat, Whataya Want From Me, Love You Like A Love Song
Ďalšie možnosti »
59
Chcem byť zaľúbená
Ahojte, mám 17 rokov a ešte nikdy som nebola zaľúbená. Neviem aký je to pocit niekoho ľúbiť, ale strašne by som to chcela zažiť. Môj problém je že ja sa asi asi nedokážem zaľúbiť O. o... Otvor fórum »
17. 6. 2013 17:51
11
Intrák
Ahoj :) Prosím vás vie mi niekto povedať, či sa dá nejako zariadiť aby som bola s nejakou osobou na izbe? Teda od septembra začínam na VŠ :D Tak len, že či sa to dá :) Otvor fórum »
17. 6. 2013 17:38
30
WTF?
myslite si ze fora typu laska cez internet alebo vyhynie arijska rasa? su realne? alebo ich pise niaky scenarista? Otvor fórum »
17. 6. 2013 17:32
14
Príjmačky Policajná akadémia
Ahojte, ako je to tento rok so zverejnením výsledkov, neviete niekto? :) Otvor fórum »
17. 6. 2013 17:26
13
Gainer alebo proteín
mám otázku cvičím už okolo trištvrte , a doteraz som mal proteín .. Teraz by som chcel dokúpiť aj amináče . Je to dobrá volba ? A eštee jedna otázka či kúpiť gainer alebo... Otvor fórum »
17. 6. 2013 16:36
11
Ktorú nohu máte odrazovú?
17. 6. 2013 16:20
25
Prípravné kurzy zubárina UPJS Košice
Máte niekto skúsenosti s prípravnými kurzami na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika odbor zubné lekárstvo? Kto má v pláne tam ísť toho roku? aká je tam cena? Otvor fórum »
17. 6. 2013 15:44
154
Láska cez internet
ahojte, ako zistim ci chlap ku mne nieco citi, ked si s nim zatial iba pisem cez pokec? mame spolocne zaujmy a vzdy si mame co napisat od vecera az do neskorej noci... Otvor fórum »
17. 6. 2013 15:39- 1 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 2 Ste veriaci ?
- 3 Aká je vaša práca ?
- 4 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 5 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Ste veriaci ?
- 6 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 7 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 8 Aká je vaša práca ?
- 9 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?