Diskusie - 2841. stránka fóra
23
Čo s vrabčekom ?
Potrebujem poradiť. Našla som vrabčeka, mláďa vypadlo z hniezda ale to je vysoko na streche. Potom sa ho chystal zožrať môj kocúr a ešte včas som tomu zabránila. Nevyzerá že by mal nejaké zranenia, sem tam na sa... Otvor fórum »
17. 6. 2013 14:34
132
Chodili by ste sami so sebou?
Keby ste stretli svoju vernú kópiu v opačnom pohlaví, chceli by ste ju? Tým myslím, že by mala predovšetkým identické záľuby aj vlastnosti. Ak nie, tak prečo? Otvor fórum »
17. 6. 2013 13:29
46
INTERNÁT - Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
Otázka je len pre študentov Trenčianskej univerzity. Mám na výber, môžem si vybrať internát, ktorý si mám dať? Na kt. internáte býva najväčšia sranda, žúrky a podobne? :D Otvor fórum »
17. 6. 2013 12:20
50
Keď idzete žesc kolbasu: Šúpece z nej črevo?
- Áno, vždy však sa neotrávim predsa... či?
- Občas áno, keď niesom lemra lemravá
- Nie, nikdy zem ju celú tak jak je
Hlasuj »
17. 6. 2013 11:35- Občas áno, keď niesom lemra lemravá
- Nie, nikdy zem ju celú tak jak je
Hlasuj »
4
Viete o niečom?
čaves... moj bratranes bol na kurze http://www. skoleni-ict. cz/podkategorie/Java-Java. aspx a nenormálne sa mu to páčilo....ale kedže to je v čechách ja ísť nemôžem... neviete o niečom takomto aj tu, na SVK?? diky Otvor fórum »
17. 6. 2013 10:44
11
Skúsenosť s brigádou - zber ovocia
Našiel som ponuku na letnú brigádu - práca hlavne v Anglicku, Španielsku a Dánsku. Je to na ovocných farmách - zbierajú sa jahody, maliny, ostružiny, lusky, jablká, hruška, pomaranče, mandarinky, ... Otvor fórum »
17. 6. 2013 08:55
122
Aký svetový/medzinárodný deň je na vaše narodeniny???
http://kalendar. azet. sk/medzinarodne/ Otvor fórum »
17. 6. 2013 07:49
7
Má niekto skúsenost s týmto epilatorom Rowenta EP9840D0????
Má niekto skúsenost s týmto epilatorom Rowenta EP9840D0???? Otvor fórum »
16. 6. 2013 23:38
62
Vaša najobľúbenejšia komédia? :)
Poznáte komédiu, ktorú ste videli dvakrát a viac? A stále ju máte radi? :D Otvor fórum »
16. 6. 2013 22:38
15
Hľadám film
Bolo to niečo o 10 prikázaniach. Každé jedno malo príbeh. Pamätám si, že v prvom príbehu bol chlap, ktorý skákal padákom a neotvoril ho. Zapadol do zeme a akýkoľvek pohyb by ho... Otvor fórum »
16. 6. 2013 22:27
79
Prečo sa oplatí so sexom vo vzťahu čakať?
Napríklad viac ako dva mesiace. Poznám pár, v ktorom spolu chodia už vyše roka a stále spolu nespali. A pre mňa je to dosť nepochopiteľné, kedže keď mám frajera, tak ma priťahuje aj sexuálne. ... Otvor fórum »
16. 6. 2013 22:06
31
Pesničky
Ahojte :) poznáte nejaké pesničky (samozrejme novšie) ktoré sú na štýl Danza Kuduro alebo Welcome to St. Tropez? Tie sú úplne TOP a hodia sa parádne na letné bazén párty :) Otvor fórum »
16. 6. 2013 21:54
29
Anime po druhé
Takže onii-chan ma tu inšpiroval a zadám tému, ktorá ma zaujíma: 1. Najobľúbenejšie anime celkovo 2. Naj z kategórie ecchi 3. Naj z kategórie romantika 4. Naj z kategórie drama ... Otvor fórum »
16. 6. 2013 20:56
25
Smutné anime,,
Tí čo pozerate anime.. už sa vám stalo že ste videli nejaké fakt smutné že vam šlo až do plaču? :D Ak nie odporučam si pozrieť anime AnoHana!... Otvor fórum »
16. 6. 2013 20:20
35
Bojovali ste už niekedy s nejakým králikom?
- áno, ale nechcem to ďalej rozvádzať (trauma)
- áno, bolo to vzrušujúce
- nie, nebola príležitosť, ale šiel by som do toho
Ďalšie možnosti »
16. 6. 2013 20:17- áno, bolo to vzrušujúce
- nie, nebola príležitosť, ale šiel by som do toho
Ďalšie možnosti »
19
Melódia/pesnička na premýšľanie
Ahoj. Hľadala som na internete nejakú melódiu, ale veľa som nenašla. Hľadám pesničku pri ktorej sa dá rozmýšľať (viem že rozmýšľať sa dá pri akejkoľvek hudbe, ale keď sa chcem naozaj hlboko zamyslieť, tak to... Otvor fórum »
16. 6. 2013 20:15- 1 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 2 Ste veriaci ?
- 3 Aká je vaša práca ?
- 4 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 5 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Ste veriaci ?
- 6 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 7 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 8 Aká je vaša práca ?
- 9 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?