zatial okrem @1 same prijatelne komentare to sa cudujem a inak zavidim ludom co maju radi zimu zima tu je jak v pici aj pol roka a take skutocne teplo mozno mesiac do roka ani ne
nie, už by sa mohlo len o pár stupňov ochladiť a bude tak akurát ... a inak radšej mám rada dážď, hmlu, búrku ... ale zas nie neustále... to už by to počasie nemalo také čaro
mám rada zimu, čiže toto nie je moc pre mňa ale ešte to strpím, najmä ak som doma v bazéne vymrochtená, ale viem, že sa ešte oteplí a to už bude... zlo
moje idealne pocasie je 23-25 stupnov, vietor max 2 m/s a polooblacno.. a tak nie je nikdy, lebo ked snezi, tak je strasne zima, ked nesnezi, tak aspon fuci, na jar/jesen stale prsi a fuci a potom je v lete zase 1500 stupnov a to slnko ani zaliezt pod nejaky mrak, ani zaprsat.. moje idealne pocasie je mozno tak v letnych mesiacoch v noci a ani to si ho nemam ako/s kym uzit (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale keď vyjdem na balkón cez deň tak je trošku príliš teplo.
nie tak, ako bolo ešte pred pár týždňami, tak niečo medzi. Nanajvýš 25 na slnku okolo poludnia by bohate stačilo
nechcem tie letné horúčavy
a úplne ideálne by bolo pod mráčikom 15 - 25 stupňov..to je proste pohodička :3
kebyze mozem yt cely den niekde pri vode tak mi nevadia.
Leto mam rada hlavne kvôli búrkam.
a úplne súhlasím s @31