Diskusie - 2853. stránka fóra
9
Čajovňa/kaviareň v Martine
Nájdem v Martine niečo čo som ešte neobjavila? Nejakú zaujímavú čajovňu alebo kaviareň? Nič také ako Kesta niečo možno menšie, útulnejšie? Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:14
90
Ako ste napísali prijímačky na EUBA?
Ja už mám po nich, mala som ich včera a dnes.... Včera na FHI a dnes na FPM..... FHI - 172 bodov, FPM - 154 bodov... Ako ste dopadli vy? ; ) Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:12
4
Hry budúcnosti
Je podľa vás možné že v bližšej budúcnosti budu existovať virtuálne helmy ktoré by fungovali ako napr matrix že by vaše vedomie premiestnili do nejakej virtuálnej multiplayerovej hry s tým že by v nej čas bežal oveľa rýchlejšie než v... Otvor fórum »
12. 6. 2013 19:06
5
Komplexný životopis
Ahojte potrebovala by som do školy komplexný životopis a neviem ako ho napísať. Pozerala som to aj na internete ale vždy inak ako to má vyzerať čo tam má byť Prosím... Otvor fórum »
12. 6. 2013 18:56
1
FaF VFU Brno- Prijímačky
Ahojte, no ako ste dopadli na prijímačkách, koľko máte bodov?? Otvor fórum »
12. 6. 2013 18:47
7
Farba vlasov
Rozmýšľam že si prefarbím vlasy alebo dám len melír. Ale neviem aká farba by mi pristala tak by som ocenila vaše názory :) V tvári som taká bledšia a oči mam svetlé hnedo-zelenej farby... no neviem či by sa mi... Otvor fórum »
12. 6. 2013 18:42
5
Marketingová komunikácia UK
v pondelok boli príjmačky, ak niekto z vás bol, koľko ste schytali bodov? poprípade tí, čo to už študujete, koľko minimálne bodov by stačilo? Otvor fórum »
12. 6. 2013 18:36
10
Projekt o slovensku po nemecky.
Caute neviete mi niekdo poradit alebo poslat projekt o slovensku po nemecky? Mame nemecku lektorku a chce od nas taketo somariny ak jej to nedonesiem da mi 4 na konci roka. Ja neviem skoro vobec po nemcky len... Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:55
20
Ak by si mal/a napísať úvahu, prečo si rád/rada v Europskej unií, čo by si písal/a?
Len som sa Vás chcela opýtať, prečo ste (ak teda vôbec ste) radi, že ste v Europskej unií, čo sa Vám na nej páči a prečo je lepšie v nej byť, ako do nej nepatriť. Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:51
11
Ako sa prekonať,,.
Čo robiť, ak sa neviem prekonať pri niektorých povinnostiach, úlohách, veciach, čo ma nebavia... Najhoršie je to dokopavanie. Najradšej by som to ani nemusela alebo už proste mala za sebou. Aj vám sa... Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:42
8
Tuky
Ahojte :) mám taký probléém... chcel by som už aby mi bolo aj poriadne vidno brušné svalstvo ale nejak mi to nejde... Kamarát povedal, že nato musím byť chudší... ale vzhľadom na moju výšku (175) mám... Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:35
3
Práca v zahraničí
Ak ste pracovali v zahraničí, išli ste cez agentúru alebo ste si prácu hľadali už priamo na mieste? Bola by som rada aj za tip na overenú agentúru, lebo nájsť nejakú serióznu je celkom ťažké :D Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:31
7
Pomoc z prehliadačom IE
Zdravím, neviem si rady z jedným problémom, pri navštívení niektorých stránok mi stále dookola vypisuje toto http://imageshack. us/photo/my-images/541/beznzvuht. png/ Už som skušal a hladal všetko možné avšak nič som nenašiel ako to vypnuť, budem Otvor fórum »
12. 6. 2013 17:21
24
Čo si myslíte o užívateľovi @normane ?
Čo si myslíte o užívateľovi @normane ? Otvor fórum »
12. 6. 2013 16:54
9
Chémia
niekto kto ovláda chémiu? prosim napíšte mi, ide mi o známku a nerozumiem pár veciam Ďakujem Otvor fórum »
12. 6. 2013 16:53
50
Ktoré jedlo nemáte radi alebo sa vám totálne hnusí?
Máte nejaké jedlo, ktoré nemáte radi, občas možno už keď ho vidíte, cítite atď? :) A dôvod, prečo to jedlo nemáte radi? :D Ja neznášam mäso.... akože zjem ho, ale veľmi málo ho jem a... Otvor fórum »
12. 6. 2013 16:41- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Aká je vaša práca ?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?