zaoberáš sa vecami, ktoré sú ešte dosť ďaleko a ak sa bojíš čo bude tak si ten tvoj bezvýznamný život užívaj naplno + ropa nieje jediným zdrojom elektriny a do 50 rokov sa určite nejaká náhrada nájde
Lebo po prvé, nemáme materiál, po druhé, vies kolko trvalo kým sme vyrobili tolko aut? a po tretie, je to velmi zložité vyrobiť také veci, nie ako kus železa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a presne tu som prestal citat
Hlavne to však s ropnými hoaxmi nie je také jednoduché, lebo sa len veľmi ťažko odhaduje, koľko je ropy, ktorú sme ešte nenašli.
A aký je v tom rozdiel?
Aj tak sme stále viac a viac na nej závislí...
Mimochodom, hovorí ti niečo dopravný prostriedok vlak, električka alebo trolejbus?
däpiči
ani sa neozyvam pre istotu lebo budem .. ..
elektrina sa da vyrabat aj inak..
a auta mozu jazdit aj na slnecny pohon...
ach..nech takych inzinierov uz nic nenapada lebo nas zachvati panika
A električka je na elektrinu, a zase by jej nebolo dosť...
A električka nesmeruje do práce, ale len na niake turistické miesta..
Si prečítaj čo písem omg...
Ze iba ropa je zdrojom elektriny
Kde som to napísal?
OMG vsak ti si myslís že je to také lahké vyrobiť pre 7 miliárd ludí (o 50 rokov aj viac) autá na slnečné svetlo?
Ty nie si ani kokot, ty si nadkokot..
Ach jaj
O to ide, že električka ide na elektrinu. Rovnako trolejbusy a vlaky nejazdia na vodu
Teda časť dopravy už dávno fičí na elektrine a pritom žiadna apokalypsa
A narozdiel od ropy, elektrinu vieme vyrobiť zo slnečného žiarenia, tečúcej rieky a vetra.
A čuduj sa svete, ak budeme potrebovať, tak vyrobíme nové elektrárne.
nechce sa mi toto celé čítať, tak len to, že si vynechal taký "ne"podstatný zdroj energie ako je jadrová
Hej, vynechal, ale však nemusím napísať všetky, nie?
Samozrejme, to platí o všetkom. Len s tým, že toľko elektriny sa nedá vyrobiť je to pomerne nekonzistentné
Lebo po prvé, nemáme materiál, po druhé, vies kolko trvalo kým sme vyrobili tolko aut? a po tretie, je to velmi zložité vyrobiť také veci, nie ako kus železa..