Diskusie - 2865. stránka fóra
7
Nastavenie prvkov v css a html
Vie mi niekto poradiť ako sa dá prebiť nastavenie parametrov prvku v css, nastavením parametrov prvku v html? V css mám toto: a {width: 160px; line-height: 45px; text-decoration:none; color: rgb(255, 255,... Otvor fórum »
8. 6. 2013 15:00
41
Čo by mohla znamenať skratka E. M. O. ?
Čo by mohla znamenať skratka E. M. O. ? Otvor fórum »
8. 6. 2013 14:31
4
SPIKESTREETShop,,.
Máte nejaké skusenosti s týmto e-obchodom??? Objednal som z neho mikinu na druhý den mi volali že také čislo aké potrebujem nemajú že ju musia doobjednat... Ale už to je 2 týždne a stale mi nič neprišlo... :... Otvor fórum »
8. 6. 2013 14:07
1
The British International School
Aká je táto skola? pravidelne chodim na plaváren , a neraz som sa stretla s detmi z tejto skoly, majú plávanie a iné sportové aktivity v rozvrhu? s cim sa lísi od ostatnych skol? Otvor fórum »
8. 6. 2013 13:34
8
Hm ?
Mám takú chúlostivejšiu otázku, môže sa robiť klystír aj pri menštruácii a bolí z toho brucho ale nejaké ťažkosti sú pri tom ? Otvor fórum »
8. 6. 2013 12:05
4
Vojenská stredná skola - vysoká skola v inom státe
Dá sa to, aby niekto vystudoval vojesnku strednu skolu na Slovensku a potom vysoku vojensku skolu napr. do Nemecka alebo proste do niakeho iného státu? :D Otvor fórum »
8. 6. 2013 11:40
3
Porad te ako sa volá jedna pesnička
neviete jak sa volá pesnička kde spievajú : nič sa mi nechce nič ma nebaví životma tresce... Otvor fórum »
8. 6. 2013 11:23
12
Lido di Jesolo
Tento rok sa chystáme na dovolenku do Talianska presnejšie Lido di Jesolo. Bol tam už niekto ? Aké to tam je? A je niekde poblíž Lídl? Otvor fórum »
8. 6. 2013 10:38
6
Hľadám film
Ahojte, hľadám starší film, dám vám nejaké tagy aby ste mali akú takú predstavu a potom vám napíšem trochu z deja. Takže tagy: - dej sa odohráva medzi chlapcom... Otvor fórum »
8. 6. 2013 10:12
28
Privat & vztahy
baby, pustili by ste svojho chalana na privat s dvomi spoluziackami? Chalani, pustili by ste svoju babu na byt s dvomi spoluziakmi? Otvor fórum »
8. 6. 2013 10:11
9
Ako sa stať riaditelom
založili sme klub a strašne chcem byť riaditelom ... Otvor fórum »
8. 6. 2013 09:58
3
Neviete niekto náhodou,, ked mám dotazník a otázku s možnosťou viacerých odpovedí, ako vypočítam percentá? Ďakujem :)
Neviete niekto náhodou.. ked mám dotazník a otázku s možnosťou viacerých odpovedí, ako vypočítam percentá? Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 6. 2013 09:50
8
Ako odoberať priateľa na facebooku?
:D neviete niekto ako sa to dá?? :D Otvor fórum »
8. 6. 2013 09:40
16
Co treba robit v tomto pripade?
Rodicia minaju svoje peniaze na cigarety, 150-200 eur mesacne. Casto ani normálne jedlo nemáme v chladnicke ale matka si kupuje cigarety. Na cigarety im nedám ani cent, kvoli tomu su caste hadky. Ja este studujem, a... Otvor fórum »
8. 6. 2013 09:15
9
Pokémon hry
Hráte nejaké Pokémon hry z Nintenda na PC? ja som dnes v noci začal hrať Pokémon: White (hrám to cez emulátor na PC) :) Tvl riadna škoda že neexistuje MMORPG hra pokemonov že by sa... Otvor fórum »
8. 6. 2013 06:04
13
ISIC
Aktuálna známka na ISIC, ktorá bola na tento školský rok platí do konca júna, augusta alebo septembra? Otvor fórum »
8. 6. 2013 00:07
240
Určite väčšina z Vás si pamätá japonský kreslený seriál Pokémon :) Mali ste obľúbeného Pokémona? :) Spomínať je kráááásna činnos
Určite ste videli minimálne jednu časť Pokémon seriálu :) Mali ste nejakého obľúbeného Pokémona :) Ak áno tak kvôli čomu :D A je nájde sa tu aj nejaký akože stále verný ganúšik tohto seriálu? :D :) Otvor fórum »
7. 6. 2013 23:20
54
Priateľovi vadí obíjmanie
Čo ak mi môj priateľ vytýka objímanie sa s dievčatami, či už kamoškami alebo od nás z divadla (chlapcov som pred nim nikdy neobjímala). Neviem ja to beriem ako normálne, klasika. Mám ich predsa rada. ... Otvor fórum »
7. 6. 2013 22:48- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?