Diskusie - 2868. stránka fóra
10
Ako na vlastný programovací jazyk? < <
takže ahojte chcem sa opýtať ako môžem vytvoriť vlastný programovací jazyk viem ,,teda dočítal som sa že je nato potrebný asembler a treba ho vedieť ,,, ale aj že sa to dá aj s iného... Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:52
44
Astrálne cestovanie
Skúšal už niekto z vás astrálne cestovanie... veľa som o tom čítala a chcela by som vedieť či je to fakt možné alebo je to len výmysel. Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:25
84
Ako to povedat rodicom ?
Ahojte. Dnes sme zistili spolocne s priatelkou, ze je tehotna. Teraz je pred nami velka dilema ako to povedat rodicom. Je to vhodne povedat najprv jednym rodicom a potom druhym... Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:08
29
PRE ZENY / DIEVCATA
nedavno som zacala pouzivat tampony pocas menstruacie ale len doma lebo v skole mi je to nepohodlne vymienat... tie co ich pouzivate, tak si ich normalne menite aj v skole? Otvor fórum »
6. 6. 2013 19:52
39
Metalove/Rockove a Punkove kapely
Aké su vaše najobľubenejšie metalove, rockove alebo punkove kapely? Medzi moje naj. urcite patri Nirvana, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath a GNR :D Otvor fórum »
6. 6. 2013 19:09
15
Zaváraniny
Ahojte :) aký máte názor na čerešňovú zaváraninu? :) snažím sa teraz menej jesť a tak... takže je podľa vás lepšie namiesto večere zjesť čerešňový kompót? :) lebo ho mám strašne rád :) Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:53
12
Odpovede k testom
neviete kde nájdem odpovede k testom z knihy project 4/ third edition ?..konkrétne 3 lekciu... dakujem Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:38
7
Prijímací pohovor
Nemáte niekto skúsenosti s tým ako prebieha prijímací pohovor na Poľnohospodárskej univerzite v Nitre pre špeciálne chovateľstvo? Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:33
54
Iba tak - keď ste boli malí, alebo aj teraz- aké je vaše priezvisko snov?
Ja som sa chcela volať Schwarzbacherová :D nejako tak alebo Schwarzová, veľmi sa mi páčilo to znenie, asi som to chytila z filmu... :D Mali ste niekedy nejaké iné meno alebo priezvisko, či už keď ste... Otvor fórum »
6. 6. 2013 18:03
5
Nahrávanie obrazovky na mobile?? :D
Chcem sa spýtať či nepoznáte nejakú free apku na nahrávanie obrazovky len nie na PC ale na mobile. Že keď chcem robiť napr. lets play nejakej mobil hry ja to mám nahrať. Dik predom :D Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:55
12
Klub
Poznáte nejaký dobrý klub v Bratislave a v Nitre ? Alebo váš oblúbený kde bývajú dobré diskotéky ? Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:32
24
Baby čo robíte so svojimi vlasmi čo ich ničí a naopak čo im pomáha
Teda mám na mysli typické fénovanie, žehlenie farbenie. A ako sa ich snažíte zregenerovať, teda masky, oleje, henna atď Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:29
27
Ako sa volá Vaša fenka?
Budem mať šteniatko fenky a rada by som sa inšpirovala :P Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:21
12
Zákon o povinnom hrani slovenskej hudby v SK rádiach
Najprv si povedzte čo si o tom myslite, a potom keď prejdeme až do stavu že s tým začneme súhlasiť či nenávidieť to..tak otázka znie myslite si že všetky tým rádiam, a celkovo dramaturgom by to otvorilo priestor... Otvor fórum »
6. 6. 2013 17:15- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?