Ahojte ľudia. 11.6-12.6 mám prijímačky na Ekonomickej univerzita v Bratislave. Zháňam ubytovanie na 1 noc, ale nemám peniaze, ako väčšina mladých .... Poraďte kde sa ubytovať tak do 8 € za noc? (aj s poplatkami)...... Pomožte prosím Asi by som veľ
@teruska41 ja som bol minuly rok na prijimackach na EUBA-e a aj s jednou kamaratkou a kamosom sme prespali na intrakoch v Mlynskej doline, stalo to nejak 5 alebo 8e na noc tusim, ale to vtedy nam vybavovala jedna znama ktora na tych intrakoch byva, skus pozret na nete na nich nejaky kontakt a napisat im,povypytovat sa.
hej je to ulica ale na tej je ten bilbord či čo, tá ubytovňa asi bude na exnárovej, ako vraví @veroniques a neviem, či to nie je niekde v areáli autoškoly, minule sme išli okolo a sa mi zdalo, že tak išla tá šípka. ale možno som to len zle pochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
alebo také, že prespať na intráku za superlacno sa nedá? v Brne som raz mala toto zriešené za cca 2€/noc
Tuším tá ubytovňa má byť na Exnárovej či kde.. ak si dobre pamätám, ako to tam bolo napísané.
toto to bude @teruska41
hej je to ulica ale na tej je ten bilbord či čo, tá ubytovňa asi bude na exnárovej, ako vraví @veroniques a neviem, či to nie je niekde v areáli autoškoly, minule sme išli okolo a sa mi zdalo, že tak išla tá šípka. ale možno som to len zle pochopila
» www.ubytovnaplus.sk/main.php?lang=s...