Diskusie - 2875. stránka fóra
42
Ako vnímate Moslimov v Europe ? Myslíte si že to bude krytické?
http://www. mojevideo. sk/video/b3e4/europa_v_roku_2029. html http://www. mojevideo. sk/video/4427/kolonizacia_sveta. html Otvor fórum »
3. 6. 2013 21:37
7
Navigacia topo 2 cz
vedel by my poradit niekto nejaku slušnu navigaciu bolo by dobre kebiže beži na android hodila by sa my nejaka ktora by si dokazala zapametat kadial som išiel ? asi pred tyždnom som kupil endurovu motorku... Otvor fórum »
3. 6. 2013 21:32
12
Matematika
Ahojte prepáčte že otravujem takto večer ale potrebujem nutne vediet jedno učivo , ......... . Mam zadané rozmery drojdielnej plechovky (výška, priemer), a mam vypočítať polomer prístrihu a popísať výrobu tejto plechovky... Otvor fórum »
3. 6. 2013 21:21
21
Fyzika
Ahojte :) mohli by ste mi poradiť s pár príkladmi? Totižto mne fyzika ale vôôôôbec nejde... :) 1) Čln ide rýchlosťou 44 km/h, akú vzdialenosť prejde rovnomer. pohybom za hodinu a pol?... Otvor fórum »
3. 6. 2013 21:11
23
čo mám robiť?
no takže: kúpila som si mobil a dala si ho poistiť (lebo ževraj by mi ho mali opraviť aj keď si poruchu zapríčiním sama) mobil mi padol a pukol sa mi dislej tak som ho išla reklamovať. ... Otvor fórum »
3. 6. 2013 20:41
6
Zyxel, magio
takže cez router by som chcel zapojiť po kábli internet do PC a cez wifi TV. Je to možné ? Pretože po kábli, ak som nastavil wifi mi internet nejde. Ako to teda je, buď pôjde... Otvor fórum »
3. 6. 2013 20:15
11
Pre tie, ktoré majú skúsenosti s medenými farbami na vlasy
Ahojte, potrebujem poradiť. Prirodzená farba mojich vlasov je taká tá myšia šedá a teraz mám už skoro vymytý farbiaci šampón medenej farby. Chcela by som vlasy oživiť a chcem aby boli svetlejšie a zjednotené. Bojím sa... Otvor fórum »
3. 6. 2013 20:07
26
Ked som,,.
... nadrzaný, tak mi stojí a vtedy mi pumpuje penis skoro rovnako ako srdce :D Máte to tak tiez? :D Otvor fórum »
3. 6. 2013 20:00
8
Brigáda
Poznáte nejakú pracovnú agentúru, ktorá je spoľahlivá a neoberie človeka iba o prachy? Chcela by som ísť v lete na brigádu, no zatiaľ som nenašla žiadnu schopnú agentúru. Otvor fórum »
3. 6. 2013 19:54
4
Práca na doma
Zdravím... Chcel by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosti s prácou na doma... Ide o inzerovanie reklamy na rôzne servery a podobne... Vďaka za komentár... Aj negatívny :D Otvor fórum »
3. 6. 2013 19:42
21
DAJU SA MATURITNE VYSVEDČKA OVERIŤ AJ NA OBECNOM čI MESTSKOM URADE?
,,, Otvor fórum »
3. 6. 2013 19:26
40
Biely povlak na jazyku
Ahojky mám biely povlak na jazyku + pierc , dosť mi to vadí , aj si umyvam jazyk s kefkou na zuby no nič :/ neviete čim sa to dá aspon trchu odstaniť nejakym "domacim receptom" ? asi... Otvor fórum »
3. 6. 2013 18:56
21
Tiež vnímate hudbu vo farbách? :D
Napríklad vo mne všetky piesne v C a Am vyvolávajú červenú farbu, D je biela, Cm a E je zas fialová, G hnedá, F ružová :D ... som sama? :D Otvor fórum »
3. 6. 2013 18:53
3
Zablokovany ipad
Zaheslovala som si iPad, už sa mi tak raz stalo a normalne som ho pripojila k PC resetla aišiel lenže teraz mi piše že Aplikacii itunes sa nepodarilo pripojiť k Ipadu pretože je zamknutý heslo. Ak chcete použiť... Otvor fórum »
3. 6. 2013 17:14
13
Blbé reklamy od bučkovcov
http://www. youtube. com/watch?v=R87AwDJSBSg& feature=youtu. be Otvor fórum »
3. 6. 2013 16:55
10
EUBA - Podnikanie v obchode a cestovnom ruchu alebo Zahraničnoobchodné podnikanie
Čo je lepšie? Alebo aký máte názor na EUBA-u? Poprípade poraďte niečo. Otvor fórum »
3. 6. 2013 16:50- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu