Diskusie - 2901. stránka fóra
2
Toshiba webcam driver
neviete nejaký ovládač na webovú kameru ? :D totiž môj nefunguje :D Otvor fórum »
24. 5. 2013 12:25
22
Bez facebooku je clovek fake?
preco si skoro kazdy mysli ze clovek ktory ma pokec ale nema facebook je fake? ja to nechapem akoze teraz ak niekoho chcem na pokeci spoznat tak si mam spravit fb ci jak? wtf... Otvor fórum »
24. 5. 2013 12:02
12
Nepoznáte ho niekto?
Chcem mu spraviť trapas na 3 zimy a vy mi s tým pomôžete, takže zdieľaním tohto videa ho možno uvidia jeho príbuzný, kamaráti alebo jeho mamka, ktorá mu schovala kundu do sena... teším sa s vami! ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 11:41
26
Myslíte, že sny niečo znamenajú ? Plnia sa vám sny ?
Často som počula, že keď sa niekomu sníva napr. o neveste, tak to znamená smrť, mnohí ľudia tomu doteraz veria a pravidelne si za každým snom predstavujú nejaký väčší zmysel. Snívajú sa vám napríklad sny,... Otvor fórum »
24. 5. 2013 11:40
5
Zmenáreň a mince
Ahojte, potrebujem súrne do dvoch hodín euráče a ako inak žiadne nemám, požičanie neprichádza do úvahy momentálne, kedže sú okolo mňa dobrí ľudia chudobní, alebo lakomí, alebo sú po nočnej :D Doma som našla však... Otvor fórum »
24. 5. 2013 11:06
18
Afta na ďasne,,?
Zdravím :D asi pred včerom som si všimol že mam na ďasne 2 menšie biele bodky.. niečo ako keď máte aftu na vnutornej strane pery.. No a ja to nemam na pere ale na ďasne... Otvor fórum »
24. 5. 2013 01:58
29
Detstvo
Kolko rokov uz travite cas za pocitacom alebo na internete ? Ste zavisli ? Alebo dokazete neist na net aj mesiac Otvor fórum »
23. 5. 2013 23:51
41
Akú knihu pre učiteľa na Gympli?
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne knihy pre učiteľa dejepisu a učiteľky obcianky a sloviny. :D Ak máte nejaký nápad tak šup ho sem. Thanks :) Otvor fórum »
23. 5. 2013 23:31
9
Vákuové obaly
Potrebujem zohnať niekde v BA najlepšie alebo v TT obchod s vákuovými obalmi na periny (a nielen na tie ako by povedali mantáci z Teleshoppingu)... Sú to tie čo do nich naskladáte oblečenie a potom to vysávačom... Otvor fórum »
23. 5. 2013 23:05
10
Prišli by ste?
Kedy? 19. - 20. júla 2013 Kde? Mestská tržnica Lučenec Nebude to festival obrovský, nakoľko nemáme letisko... (určite je to jediný dôvod :) ) ... Otvor fórum »
23. 5. 2013 23:03
49
Anglické frázy
Stáva sa vám že keď sa s niekym rozprávate tak vo vete požijete nejaké anglickú frázu? Ako napr. maybe, little bit, no, so.. a podobné.. ? Mne sa to napríklad stáva furt :D večne... Otvor fórum »
23. 5. 2013 22:23
66
Čo robievate v sobotu ?
No na anketu by to bolo veľa možností, tak radšej forum... Otvor fórum »
23. 5. 2013 22:04
40
Opera vs. Chrome
Rozhodujem sa medzi dvoma prehľadávačmi operov a google chrome. Obidva sú super ale chcem mať len jeden. Takže moja otázka znie: Čo je lepšie a prečo. Vopred ďakujem. Otvor fórum »
23. 5. 2013 21:52
12
Mozilla
potrebujem pomoc :( moj brat je genius na nastavovanie kktin na mozille a najnovsie nejako nadstavil ze ke dsi dam novu kartu tak mi vybehne seznam. cz a ak nieco anpisem rovno do listy (ako link) tak mi to nenajde... Otvor fórum »
23. 5. 2013 21:06
80
Ktoré znamenie považujete za najpríťažlivejšie (+ napíšte aj aké ste vy znamenie)
Ktoré znamenie považujete za najpríťažlivejšie (+ napíšte aj aké ste vy znamenie) Otvor fórum »
23. 5. 2013 20:56
38
Obľúbeny song z najneobľubenejšieho štýlu?
Najjednoduchšie povedané, ak existuje hudobný štýl, ktorý nemáte radi / nenávidíte, keď ho počujete / dvíha sa vám krvný tlak alebo obed cestuje hore krkom... a predsa len existuje song z tohto štýlu, ktorý sa vám... Otvor fórum »
23. 5. 2013 20:39
2
SND
Ahojte čo to presne znamena ak v divadle je predstavenie organizované? Taká primitivna otazka ale čo už :D Otvor fórum »
23. 5. 2013 20:38- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Ako si spomínaš na pubertu
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?