mám problémy vychádzať so škorpiónmi ...ani býk nič moc...ryby tiež nepotešia .... ..no a zvyknem sa obklopovať kozorožcami ...čo som aj ja sama celé mimo otázku , sorry
som váhy a... som tak nejak posadnutá vodnármi aj so strelcami mi je veselo, no a tí levi mi tiež velice pasujú do charakterových ideálov, len ma občas dokážu nasrať svojou neskrotnou nadradenosťou.
najkomplikovanejšie vychádzam asi s rybami a baranmi...
K teme, som vodnar, a najlepsie, no zaroven aj najhorsie vychadzam s rybami (ani neviem poriadne preco, ale bud si s nimi nemam toho moc co povedat, alebo je mi s nimi naozaj super )
Panna, Lev, Ryby a este aj strelci - snimi vychádzam najlepšie ....ale v poslednom čase ma to priťahuje stále ku panne neviem čím to je ....a inak som RAK
Podla mna podla popisu sa mi paci velmi skorpion a panna, lebo jeden je tajomny a druhy poriadkumilovny. Cize tak. akoze je mi to v celku jedno, ved tam nejde o to, ci to je pravda. Je to len zabavka, precitat si nejaku literaturu
A som ryby (nechapem ako mohli nazvat nejake znamenia v mnoznom, ved to je take divne hovorit som ryby a potom zase som ryba je mozno tiez blbe...a uz fakt hladat este aj na to navod, co sa ma naozaj hovorit je odveci...) a nepaci sa mi to. Je to vraj najslabsie znamenie, vecne mimo, zasnene, no proste nanic.
kozorozci, of course. rada sa nimi obklopujem. inak mam rada vsetky rohate znamenia a okrem toho ma pritahuju aj skorpiony. a chodim s rakom inak velmi dobre vychadzam s pannami, vodnarmi, strelcami, rybami, blizencami,... levy mi vobec nesedia, takisto vahy
(ach) vacsi vplyv ma urcite to v akom prostredi clovek vyrasta ako to kedy sa narodil, ale statisticky cisto zo srandy mi zatial ryby, raci a skorpionky vychadzaju a pritom podla tych vasich horoskopov su to dost odlisne povahy takze, viete ako, berte to sportovo.
Nechápem ľudí, ktorí majú tendenciu tvrdiť, že ich priťahuje to alebo ono znamenie. Veď každý človek je predsa iný...každý má iné charakterové vlastnosti, inú genetickú výbavu...to akože keď idete po ulici a priťahuje Vás nejaký muž tak preto, aké je znamenie? lol...dobrý nonsens...
keďže som lev, samozrejme že svoje znamenie považujem za najpríťažlivejšie, s ostatnými levmi dokážem vychádzať len treba kompromisy ...a ak si mám ešte vybrať z iných, tak baran
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ale nikdy som sa na to takto nepozerala.
som ryba
som váhy a... som tak nejak posadnutá vodnármi aj so strelcami mi je veselo, no a tí levi mi tiež velice pasujú do charakterových ideálov, len ma občas dokážu nasrať svojou neskrotnou nadradenosťou.
najkomplikovanejšie vychádzam asi s rybami a baranmi...
a je to kto z koho
a hovorí sa tu o príťažlivosti a nie "materialu na partnera" (aj ked pir tom a ani pri tomto znamenie nehra rolu
a som Lev
(a vôbec neviem vyjsť s vodnármi)
..a ja som býk
a som kozorožec
K teme, som vodnar, a najlepsie, no zaroven aj najhorsie vychadzam s rybami (ani neviem poriadne preco, ale bud si s nimi nemam toho moc co povedat, alebo je mi s nimi naozaj super )
kamaratov mam ZASADNE v tychto znameniach xD
a som zajac / vlk / Amon / borovica / voda / kaplnka
nie aké šťastie tým pádom, že ťa vlastne nepoznám
fuj, že ryby...
a mam rada bližencov, ryby - nvm prečo
aaa ešte baranov lebo v tom znameni mam hneď niekolko blizkych stvoreni
ja so baran
inak, som Strelec
ale ja viem kde je pravda!!
som kozorozec
a idem spat, lebo po dvoch flaskach vina mi vsetky momentalne diskusie na birdzi pridu velmi podivne
cojaviem nejako si na znameniach nezakladam
z kazdeho znamenia poznam aspon jednu osobu, ktora je pritazliva
inak si ale na znamení moc nezakladám väčšinu ľudí čo poznám ani netuším akého sú znamenia