Diskusie - 2912. stránka fóra
39
Veľký pes v byte
Akého psa by ste mi odporučili do bytu ? Chcela by som veľkého psa, aj keď viem že je to veľa zodpovednosti... páčia sa mi psy ako rodézsky ridgeback alebo nemecká doga a pod. Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:54
20
Nejaký intelektuálny film
Ahojte. Proste by som si rád kukol nejaký film, čo nie je presýtený násilím, sexom, nadávkami a trenkami :D Nejaké také "intelektuálne" filmy by ste mi vedeli poradiť? Napríklad sa mi páčili:... Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:46
23
Chorvátsko - v ktorom meste je najkrajšie a najlepšie ? :)
Nevieme sa rozhodnúť kam ísť cez leto v Chorvátsku tak sa pýtam kde ste boli v Chorvátku a kde bolo najkrajšie :P Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:39
84
Prečo je tu očkovanie povinné a v inych krajinach nie?????
prečo je tu očkovanie povinné a v inych krajinach nie????? Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:32
8
Prach na tmavom oblečení
Neviete čo robiť proti prachu na čiernom oblečení? Ani vyprať sa ten zmrd nedá. Nechápem ako sú tie veci v obchode také pekné a doma na nich mám do 2 minút všetok bordel z okolia. Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:20
2
Botanika - kto sa vyzná?
Prosím Vás, ak viete odpovedať, na nejaku z tychto otazok: a)2diakriticke znaky fabaceae(bobovite) -neviem co znamena diakriticky. Ak je to poznavaci, tak by som vedel. b)celad, kt. ma hluzovite... Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:18
9
Mali ste niekto Sony Xperiu miro v rukách ?
Chcem sa spýtať kto ste ju držali alebo aspoň videli naživo v zlatom alebo ružovom prevedení ako veľmi sa líšia tie farby ? Myslím ten pásik či je iný ako na obr. alebo to vyzerá dobre ; ) ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 17:50
19
Software na vytváranie hier
Aký software používajú vývojári hier .... A ako sa naučiť s ním pracovať je na to škola ??? a aká ??? Otvor fórum »
19. 5. 2013 17:29
11E-mail
Teraz príde tažká úloha. :D Musím napísať mail učiteľovi a musí v ňom byť slušne napísané niečo ako: Som debil, narysoval som to na zlý papier nenaserieš sa keď tam dám len pečiatku od xyz? ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 16:33
48
Koľko nových birdzákov ste sem priviedli?
Koľko ľudí sem na BIRDZ začalo chodiť vďaka vám? Pamätníci si možno spomenú, že niekedy bežala súťaž a koho meno uviedlo pri registrácii 5 nových ľudí, ktorým sa neskôr podarilo dosiahnuť status "Na... Otvor fórum »
19. 5. 2013 15:17
22
ústna maturita
čaute, mám 3 otázky ohladom maturity: 1. ked tam prídem mám čakať pred triedou alebo na čas vojsť do triedy ?? 2. po mojej odpovedi možem ísť hned domov, alebo tam ešte musím chvílu... Otvor fórum »
19. 5. 2013 14:50
7
Anglický text
našiel by sa niekto a skontroloval by mi text po anglicky či tam mám nejaké chyby? ak áno, tak vám ho napíšem do správy. vopred ďakujem Otvor fórum »
19. 5. 2013 13:45
53
Aký máte názor na tetovacie rukávy
zaujímalo by ma, čo hovoríte na takéto niečo? Je to len velka somarina alebo sa to aj oplati. Kupili by ste si to? http://squeledarceky. sk/kategoria/kategorie-2/60-ostatne/tetovacie-rukavy/ Su to tetovacie rukávy, čo sa dajú navliecť... Otvor fórum »
19. 5. 2013 12:55
38
Ktoré z tohto vieš urobiť?
19. 5. 2013 12:34
5
Milovníci sci - fi či horroru,,. S. O. S
Už som zúfalá, tak snáď sa niekto nájde, kto by mi pomohol... Hľadám názov diela alebo poprípade autora istej poviedky, alebo novely (ale skôr to bola poviedka), ktorú som kedysi čítala. ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 12:14
39
Keď prídem domov:
- Vyzlečiem nové šaty a pekne ich poskladám do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a nahádžem ich do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a hodím ich na stoličku/zem atĎ.
Ďalšie možnosti »
19. 5. 2013 11:59- Vyzlečiem nové šaty a nahádžem ich do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a hodím ich na stoličku/zem atĎ.
Ďalšie možnosti »
5
Pomoc s anglinou
Potrebovala by som pomocť s anglinou, potrebujem vytvoriť otázky.. Kto by bol ochotný nech napíše TSku :) Dik Otvor fórum »
19. 5. 2013 11:06- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Ste veriaci ?
- 4 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 5 Ako si spomínaš na pubertu
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 8 Aký máte dnes outfit ?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Navod ako ziskat zadarmo flesh disky s 220Gb.