Diskusie - 2912. stránka fóra
5
Milovníci sci - fi či horroru,,. S. O. S
Už som zúfalá, tak snáď sa niekto nájde, kto by mi pomohol... Hľadám názov diela alebo poprípade autora istej poviedky, alebo novely (ale skôr to bola poviedka), ktorú som kedysi čítala. ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 12:14
39
Keď prídem domov:
- Vyzlečiem nové šaty a pekne ich poskladám do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a nahádžem ich do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a hodím ich na stoličku/zem atĎ.
Ďalšie možnosti »
19. 5. 2013 11:59- Vyzlečiem nové šaty a nahádžem ich do skrine.
- Vyzlečiem nové šaty a hodím ich na stoličku/zem atĎ.
Ďalšie možnosti »
5
Pomoc s anglinou
Potrebovala by som pomocť s anglinou, potrebujem vytvoriť otázky.. Kto by bol ochotný nech napíše TSku :) Dik Otvor fórum »
19. 5. 2013 11:06
36
Kebyze
Kebyze vam niekto teraz povedal ze vybavil skydiving, isli by ste si hned skocit ? Otvor fórum »
19. 5. 2013 09:58
11
Svajciari
kde je ta kraska kotra mi neverila ze svajciari budu vo finale ohlas sa :D Otvor fórum »
19. 5. 2013 09:21
5
Hľadám seriál
Je to už strašne starý seriál.. A vôbec si nepamätám, ako sa volal... Takže: Bola to nejaká stredná škola, na ktorej sa diali "čudné veci"... teda, taká hlavná... Otvor fórum »
19. 5. 2013 09:07
41
Fajčiari,,,,??
Chcela by som vedeť, či sa vyskytuje v týchto internetových končinách niekto, kto fajčí šúľané cigarety.. A ak áno, tak aký tabak? Alebo poznáte aspoň niekoho? A vy ostatní nefajčiari alebo tí, čo kupujete hotové cigy,... Otvor fórum »
19. 5. 2013 08:20
11
Rýchlo prosím je to súrne
existuje program, ktorý mi vráti späť súbory z koša ?????? :( Otvor fórum »
19. 5. 2013 08:18
26
Kde by ste radšej trávili letné prázdniny?
19. 5. 2013 00:55
38
10
Credit score + šetrenie
Zdravím, je u nás niečo ako v US credit score? Povedzme že používam kreditku, pravidelne splácam to čo na nej miniem a zvyšuje sa mi šanca na pôžičku či something like that. ... Otvor fórum »
18. 5. 2013 22:47
35
Aká poloha je pre dievča najpríjemnejšia?
Čo si myslíte, aká poloha je pre dievča najpríjemnejšia? Podľa mňa keď leží na brušku a zozadu. Najlepšie ju to vie stimulovat. Co myslite? Otvor fórum »
18. 5. 2013 22:17
43
Kde mám baliť holky?
Kde mám v mojom veku baliť holky, nepijem, nefajčím (mam prísnych rodičov), takže cez bary a diskotéky nie (večer von nemožem chodit). Nejaké kolektívne koníčky nemám a v škole sa nedá (chodim na technickú školu). ... Otvor fórum »
18. 5. 2013 21:26
8
Poznáte nejaký dobrý program na trošku lepšiu úpravu videí ?
Proste hladám niečo lepšie ako je napr. Movie Maker alebo Camtasia ... Aby som mohol napríklad do videa vsunúť obrázok alebo nejaké efekty do toho robiť ... Spomaliť alebo z rýchliť .. a také proste už lepšie... Otvor fórum »
18. 5. 2013 21:16
9
TUKE alebo Nitra ( KTVŠ ) ?
Ahojte Rozhodujem sa akú vysokú školu si vybrať.. Najviac zo všetkého ma baví šport, fitness a výživa, som schopný prečítať aj 10 knih denne len aby som sa dozvedel nejake... Otvor fórum »
18. 5. 2013 20:57- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 4 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 pumpa
- 3 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 7 Kedy ste mali naposledy sex?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?