Chcela by som vedeť, či sa vyskytuje v týchto internetových končinách niekto, kto fajčí šúľané cigarety.. A ak áno, tak aký tabak? Alebo poznáte aspoň niekoho? A vy ostatní nefajčiari alebo tí, čo kupujete hotové cigy, čo si myslíte o "šúľačoch" ?
poznám veľa šúľačov, ešte sa mi nestalo, že by som išla s viacero ľuďmi niekde von a nemala si od koho brať "náhradné diely" - filtre, papiere - ak sa mne minuli. tabak podľa finančnej situácie, a ak by som fajčila instantky, tak instantne skrachujem.
Myslím, že taká radikálna zmena pre taký primitívny dôvod moju osobu nečaká, ale ja napríklad šúľam už dosť dlho a aj keď si dám továrňovú cigu, tak mi častokrát vôbec nechutí.
Skorej mi šlo teda o tú značku tabaku, lebo ja napríklad mám rada Drum, ale medzi mojich favoritov jednoznačne patrí tabak, ktorý si sama a namiešam a miešam Virginiu s Kentucky alebo Burley.
Mne sa nepáčia ušúľané cigarety Ale neviem, prečo by som na to mala mať názor nejaký... V Anglicku keď som bola, tam si takmer všetci šúľali, lebo krabička Marlboriek stála asi 7 libier čiže sa im to viac oplatí...
A poznám jedného chalana čo šúľa a vraj je to oveľa lacnejšie
@thcpositif Jasné, Golden Gate vedú Ale potom sa mi dostal do rúk ešte jeden exemplár- nefermentovaný, nepresušený na Slovensku pestovaný SHIT Ten mi vydržal asi najdlhšie
@ciernocervena slovensky tabak som este asi ani nemal ani to takto nesledujem... ale spoluziak si teraz zasadil vela tabaku tak to budem asi fajcit cely buduci rok skolsky ak sa to bude dat a inac v polsku sa da kupit za 30e 1kg tabaku takeho celkom normalneho to som tiez dlho fajcil
@thcpositif No aj ja som si zasadila Virginiu a Burley Som zvedavá, že čo zo toho bude, lebo zatiaľ je to len maličké V poľsku??? Fuf, a s prímesou potkanieho mäska??
@thcpositif no ako dobré jak dobré celé dni nie som doma, takže budem rada, keď mi z toho niečo vyrastie nie som si celkom istá, či by som poľský tabak riskovala...
@ciernocervena sak rodicia alebo niekto ti to hadam poleje nie? to netreba asi ani tak casto... neviem tabak je aj sam o sebe nic moc to je asi jedno ci z polska alebo zo slovenska
@thcpositif Tak mama polieva a snaží sa, ale tak povedzme že je lepšie, keď sa o to staráš sám.. Vidíš ako to rastie, čo sa s tým deje, či to nemá škodcov atď. Verím tomu, že ten poľský musel byť aj tak klasa
osobne si tieto veci zas tak často nekupujem, ale keď, tak v relay a väčších trafikách v prahe. či to majú na SVK, neviem. možno v nejakom tabakovom obchode.
@etelnair fajčilA... už cca rok a pol nefajčím a rok predtým som fajčila už továrenské, takže po necelých 3 rokoch si ozaj nepamätám ako sa ten tabak presne volal
drum mam najradsej, ale stve ma, ze nema ten "zipsovy" grip-uzatvarac, lubi schnut trosku. ptm virginia ale tych ked vyfajcim viacej po sebe tak ma z nich skrabe v hrdle
@ciernocervena občas šúľame, kupujeme Drum (Virginia je lepšia, ale aj drahšia ) alebo mne veľmi chutil Black Devil tabak - ale asi kvôli tomu, že ja mám celkovo rada ochutené cigarety. Ale ten je tiež trochu drahší.
mňa dotuje tato tabáčkom Turek- 15dg za 8,50 ečok. Jemne nasekaný, vlhký, silný, výhodný pomer kvality a kvantity. Alebo teda čierne Kentucky, pre zdravú´rakovinku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
poznám veľa šúľačov, ešte sa mi nestalo, že by som išla s viacero ľuďmi niekde von a nemala si od koho brať "náhradné diely" - filtre, papiere - ak sa mne minuli. tabak podľa finančnej situácie, a ak by som fajčila instantky, tak instantne skrachujem.
Myslím, že taká radikálna zmena pre taký primitívny dôvod moju osobu nečaká, ale ja napríklad šúľam už dosť dlho a aj keď si dám továrňovú cigu, tak mi častokrát vôbec nechutí.
Skorej mi šlo teda o tú značku tabaku, lebo ja napríklad mám rada Drum, ale medzi mojich favoritov jednoznačne patrí tabak, ktorý si sama a namiešam a miešam Virginiu s Kentucky alebo Burley.
@burble
Dík za link, idem to skúmať
to je akoby to oblo nejaké spoločenstvo
a neznášam tie klasické marlborky (nikdy sa to nenaučím písať ani vysloviť), LM, slimky, pukačky a neviem aké kktiny...
podľa doteraz získaných informácií je bez prímesí a bez testovania na zvieratách
(ako jeden z mála)
inak, pozdravuj Slava!
A poznám jedného chalana čo šúľa a vraj je to oveľa lacnejšie
osobne si tieto veci zas tak často nekupujem, ale keď, tak v relay a väčších trafikách v prahe. či to majú na SVK, neviem. možno v nejakom tabakovom obchode.
drum mam najradsej, ale stve ma, ze nema ten "zipsovy" grip-uzatvarac, lubi schnut trosku. ptm virginia ale tych ked vyfajcim viacej po sebe tak ma z nich skrabe v hrdle
@thcpositif Tak ostáva len dúfať, že sa ti dodatočne neprejavia nejaké čudné zmeny na/v tele od Poliakow