Diskusie - 2923. stránka fóra
3
Sportsdirect - problém s objednaním
čaute :) nedávno som sa zaregistroval na stránku sportsdirect. com raz som si odtiaľ už objednával veci, a teraz som chcel druhý krát. Prvýkrát som platil cez paypal, ktorý som vlastne prvýkrát aj používal. Ale teraz... Otvor fórum »
13. 5. 2013 18:00
7
Herobrine
Ahoj vrtá mi hlavou už asi rok slovo (Herobrine). Pátram ponom dost vela ale na pátranie na svete (Minecraftovom)som sa odvážil iba RAZ!. Smejtesami ale bálsomsa. Ale nič som nenašiel. No mám dost zaujímavích tvrdení a faktou o Herobrinovy. A... Otvor fórum »
13. 5. 2013 17:54
8
Iron man 2 CZ
Dá sa prosím niekde vobec n nete pozret iron man 2 cz bez nejakeho premium uctu? DIKY Otvor fórum »
13. 5. 2013 17:36
43
Prečo si ľudia myslia, že ako sa správaš na nete, taký si v realite? :D
To len tak sa pýtam, aby som do štyroch hodín vymyslel niečo hlúpejšie... Otvor fórum »
13. 5. 2013 17:12
4
Čo je to VŠ Medzinárodných vzťahov EÚ
Vie niekto o čo tam ide čo obnáša práca po tejto škole o čom sa tam vlastne učí ? nemám ani tušenia Otvor fórum »
13. 5. 2013 16:52
17
5
UKF - prenášanie predmetov
Nespravil som predmet a tak sa pýtam, čo treba spraviť pre to, aby si som si mohol predmet preniesť? Dokedy mám vlastne na také niečo nárok? Zrejme to tak nemôžem robiť až do štátnic. :D Otvor fórum »
13. 5. 2013 16:47
36
Fake iphone
Oplatí sa kúpiť fake iphone ? V čom sa líši ? Teda okrem originality. :) Otvor fórum »
13. 5. 2013 16:17
5
Ipod touch 4g wifi
Dobrý den mam ipod touch a vôbec mi nejde zapať wifina pry tom som pri wifi sieti ked dam v nastaveniach wifi tak ukazuje že je vypnuta ja ju chcem zapať ale nedá sa čo stým môže byť Otvor fórum »
13. 5. 2013 16:07
4
Gymnázium Jura Hronca
nie je tu náhodou niekto taký, koho prijali tento rok na 5-ročné bilingválne štúdium na GJH? :) Otvor fórum »
13. 5. 2013 15:47
44
Aké jedlo varíte najčastejšie?
proste nejaké jedlo, ktoré si vyžaduje aj nejakú tú tepelnú úpravu - nie cereálie s jogurtom alebo chleba so salámou - na ktoré máte doma stále suroviny a keď sa vám nechce rozmýšľať nad tým, čo si spravíte,... Otvor fórum »
13. 5. 2013 15:21
25
Aka je vasa najoblubenejsia kava?
13. 5. 2013 15:19
16
Počet správ na facebooku
dá sa nejako zistiť aký mám celkový počet správ na facebooku so všetkými používateľmi? Otvor fórum »
13. 5. 2013 15:03
36
Sesterka onanovala 3 hodiny a ma 17 neni jej daco?
13. 5. 2013 15:02
7
30 seconds to mars koncert
Cavte, chcem sa spytat, ci sa niekto toto leto nechysta na ich koncert? Ja by som hrozne rada isla, len nemam s kym. Rada by som isla s niekym kto vie ocenit ich hudbu a takych v mojom... Otvor fórum »
13. 5. 2013 14:50- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: