to sa zvyknem pytat aj ja ale ludia su na internete ini ako v realite. vie si niekto predstavit v realite vymenu nazorov ako pod niektorymi fotkami tu? boli by ludia taki trollovia aj pri realnej diskusii? nechali by si dievcata v realite hodnotit svoje polonahe tela? pytal by si sa v realite hlupe otazky cudzich na ulici? podla mna internet dava ludom urcitu slobodu a len velmi obmedzena osoba moze verit tomu, ze vsetci sa spravaju v realite tak ako na nete
tak napr ja v realite som utiahnuta siva, teda skôr čierna myš a moja netova verzia je o dost zivsia a v skutocnosti zo mna tazko dostat zopar viet lebo som skôr posluchác a tu som na svoje pomery dost ukecana
No vidíte, ja som na nete úplný kokot, robím si srandu z každého , zo všetkého, snažím sa nasierať ľudí, nadávam im a v realite som slušný človiečik.....schiza level pro
aj toto je realita a to ako sa spravas na nete si tiez ty, je to ine prostredie a ty sa adaptujes, ale kazdy prejav o tebe nieco hovori, a ludia vedia byt na nete otvorenejsi, lebo sa citia byt za barierou
Všetko (skoro) je tu povolené, môžeš mať názor aký chceš.
Keď ťa hejtujú v reále je to trošku bolestivejšie ako keď ťa hejtujú na internete. Ľudia sa správajú tak, aký cítia vnútorný hlas. Chcú sa správať tak, ako píšu na sieťach.
Myslím si, že správanie sa na internete je omnoho reálnejším a človek sa vie na ňom ukázať viac ako v skutočnom svete, kde je podrobovaný priamej kritike a mnoho zo seba musí potláčať, pretože je na neho pri priamej komunikácii vyvíjaný väčší tlak poprípade je jeho správanie viac ovplyvňované okolím a potrebou sa zaradiť, kdežto na nete sú tieto vplyvy omnoho menšie. Človek je na nete proste otvorenejší, ani nie tak prejavmi správania ako existenciou.
preto sa nerada zoznamujem s ľudmi cez net ... lebo ked ich stretneš zoči-voči tak toho človeka ani nespoznávaš a prečo?? neviem ja som vždy tým kým som ...
Lebo je tomu jednoduchšie uveriť, ako uveriť tomu, že v reáli sa správajú inak; nevieš si to tak dobre predstaviť. A zvyčajne, keď s niekým komunikuješ a baví ťa to cez net, ani si nechceš predstavovať, žeby sa ten človek v reáli správal inak, lebo by ti to nemuselo vyhovovať.
neviem prečo by som sa mala na nete pretvarovať. možno že tu si viac otvorím hubu lebo keď niekoho nepoznám tak je mi jedno či ho naseriem, v reále keď si tú hubu už otvorím tak ma to potom aspoň mrzí.
ale tak v realite asi ani nestretávam takých magorov vypatlaných namachrovaných, a rôzne indivíduá čo si tu len masírujú ego...to bude asi tým že naživo sú to utiahnuté bytosti bez štipky sebavedomia nie, vôbec nehovorím o zakladateľovi fóra
... bo degenerácia 21 storočia ... ou jéééé (toto by som v realite nepovedal asi), skôr zakončil nadávkou, alebo nejakým trápnym ukončením vety ako napr (ou jéeeeeaaaaa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
napríklad ja som na nete sarkastická a úprimná a všetkému sa smejem.
a v reáli sa všetkému smejem, som úprimná a sarkastická. všetko naopak!
takze v realite som dost ina si myslim
aj toto je realita a to ako sa spravas na nete si tiez ty, je to ine prostredie a ty sa adaptujes, ale kazdy prejav o tebe nieco hovori, a ludia vedia byt na nete otvorenejsi, lebo sa citia byt za barierou
Všetko (skoro) je tu povolené, môžeš mať názor aký chceš.
Keď ťa hejtujú v reále je to trošku bolestivejšie ako keď ťa hejtujú na internete. Ľudia sa správajú tak, aký cítia vnútorný hlas. Chcú sa správať tak, ako píšu na sieťach.
To, čo človek píše na nete je stále on, je to jeho reakcia, jeho myšlienka, jeho rozum, čiže v reále o moc iný nebude.
ale tak v realite asi ani nestretávam takých magorov vypatlaných namachrovaných, a rôzne indivíduá čo si tu len masírujú ego...to bude asi tým že naživo sú to utiahnuté bytosti bez štipky sebavedomia nie, vôbec nehovorím o zakladateľovi fóra