Diskusie - 2937. stránka fóra
6
48
Prosím vás, poznáte nejakú hru na zoznamovanie pre deti?
Zajtra robím animátorku ( prvý krát v živote :D ) a neviem, ako mám deti v svojej skupinke medzi sebou zoznámiť a tak.. Nejakou zábavnou formou :) Môžte aj slovenské, nerobí mi problém si to preložiť :D Otvor fórum »
7. 5. 2013 20:47
35
Zelená alebo modrá?
7. 5. 2013 19:56
10
20
ženy/dievčatá
Okej :D chcela by som sa spýtať aj dievčat aj chalanov aký mate nazor na ženy/dievčatá možete vyjadriť jednim slovom alebo viac Ja sa vijadrím: zvláštne nepochopitelné Otvor fórum »
7. 5. 2013 19:30
1
SWAN NET
Má tu niekto skúsenosti so SWAN internetom? Akékoľvek indormácie o tejto firme sú dobré. ďakujem Otvor fórum »
7. 5. 2013 19:20
9
Automat Bulldozer :D väčšinou v tesco
http://www. youtube. com/watch?v=l5XlKpBGTvY tu je video... no čo ako ste an tom? skúšali ste? podarilo sa niečo?? :D Otvor fórum »
7. 5. 2013 19:10
21
Biele šaty na svadbu (ako hosť)
Čo si myslíte o bielych šatách na svadbe? Nie sú dlhé, ani honosné (s kruhom či nejakými volánmi, výraznými aplikáciami a pod. ), takže si myslím, že nevestu by zatieniť nemali. :) Doplnky, ako... Otvor fórum »
7. 5. 2013 18:41
17
Gainery
Zdravím :D Potrebujem pribrať a tak som sa rozhodol, že si objednám Gainer. No neviem podľa čoho si ho mám vybrať. Kamarát mi odporúčil tento http://sacharidy-gainery. heureka. sk/activlab-mass-up-3500-g/specifikace/#section . Mohol by byť?? Otvor fórum »
7. 5. 2013 18:28
7
Dead Island Riptide let´s play prosím ohodnoťte.
Takže ďalší let´s play tentoraz na hru Dead island riptide. Audio by malo byť lepšie. Prosím ohodnoťte. Otvor fórum »
7. 5. 2013 18:00
7
Strata ISIC /otázky, pomoc/
ľudia prosím vás , stalo sa mi to že som stratil ISIC kartu , vedel by mi niekto pomôcť ... respektíve poradiť ako čo najskôr si vybavím novú ? Otvor fórum »
7. 5. 2013 17:19
16
Knihy, filmy o pomste.
Nejaké knihy filmy, v ktorom sa odohráva pomsta. Ako napr. kniha od A. J. Quinnnel Muž v ohni (viem podľa toho je aj film. ) A Film jediný čo ma napadá je ten kde hral... Otvor fórum »
7. 5. 2013 16:36
7
Otázka
Čo znamená promiskuintný?? Niekde som to zachytila ale nwm čo to znamená :D :D Otvor fórum »
7. 5. 2013 16:33
5
Ipod touch 4generacia
Dobrý den z kade si mám sťahovať pesničky do ipod touchu? ked z uložta alebo tak to nejde a platiť za ne veru nechcem ďakujem za rady :)! Otvor fórum »
7. 5. 2013 16:00- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 6 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 6 pumpa
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?