Nejaké knihy filmy, v ktorom sa odohráva pomsta. Ako napr. kniha od A.J. Quinnnel Muž v ohni (viem podľa toho je aj film.) A Film jediný čo ma napadá je ten kde hral Leonidas Ctihodného občana.
Kurt Vonnegut: Sirény z Titanu (veľmi veľmi dlho nebudeš chápať prečo som ti ju dal ako odporúčanie keď si pýtaš veci o pomste, ale ak ju dočítaš, tak pochopíš)
Frederick Forsyth: Pomstiteľ (dosť šit, taká slabá snaha o napodobnenie Dana Browna, ale už z názvu je jasné že je to o pomste slight_smile:
a potom... jedna hra, to si si nepýtal, ale... nedá sa neuviesť, zaprvé jej slogan je "Revenge solves everything", čiže "Pomsta rieši všetko", zadruhé je to najlepšia hra minulého roka a pravdepodobne aj histórie, vrámci svojho žánru, a zatretie, rozširuj si mediálne obzory, aj keď hry bežne nehrávaš (tipujem), tak rozhodne stojí aspoň za vyskúšanie!
@midnight Dakujem, mená mi niečo hovoria z knižnice, ale to asi keď niečo hľadám očami prejdem po mene. Hry nehrávam od roku 2010, lebo comp, by mi hry neutiahol. A najradšej mám stratégie zo série Total War
A väčšinou sa pýtam, preto že mi niekto povie názov knihy alebo meno spisovateľa, ktorého by som nepoznal Tak preto takáto téma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ten herec sa volá Gerard Butler, ak ma pamäť neklame
myslím, ze aj vo vela mafianskych filmoch/knihách je pomsta
memento, vendeta, Conan the Barbarian, The day, Nevinnost a mnoho mnoho viac ale na to nemám práve čas.
(filmy)
Oldboy, Memento
(knihy)
Kurt Vonnegut: Sirény z Titanu (veľmi veľmi dlho nebudeš chápať prečo som ti ju dal ako odporúčanie keď si pýtaš veci o pomste, ale ak ju dočítaš, tak pochopíš)
Frederick Forsyth: Pomstiteľ (dosť šit, taká slabá snaha o napodobnenie Dana Browna, ale už z názvu je jasné že je to o pomste slight_smile:
a potom... jedna hra, to si si nepýtal, ale... nedá sa neuviesť, zaprvé jej slogan je "Revenge solves everything", čiže "Pomsta rieši všetko", zadruhé je to najlepšia hra minulého roka a pravdepodobne aj histórie, vrámci svojho žánru, a zatretie, rozširuj si mediálne obzory, aj keď hry bežne nehrávaš (tipujem), tak rozhodne stojí aspoň za vyskúšanie!
(fanfáry)
Dishonored
A väčšinou sa pýtam, preto že mi niekto povie názov knihy alebo meno spisovateľa, ktorého by som nepoznal Tak preto takáto téma
(jeden z mojich naj)
Teraz niekedy bol v telke, ale neviem kde