Diskusie - 2966. stránka fóra
12
Poradíte ohľadne nabíjania tuškových batérií
Dobrý deň, Chcem sa opýtať ohľadne nabíjačky tuškových batérií: Nabíjačku na tuškové batérie som kúpil cca pred 10 rokmi. Myslím tým hrubšie tuškové batérie a nie mikrotušky. Napadlo mi,... Otvor fórum »
24. 4. 2013 10:31
12
Neviem čo mam robit
chcela by som a vas spytat či sa tu už niekto zalubil niekedy cez telefon? no mne sa to stalo vobec sa nespoznavam som zavisla na tom aby som snim stale len volala,,, nemožem stym prestat strašne ma to taha... Otvor fórum »
24. 4. 2013 10:02
24
Zahrajme sa, hyhy
ahojte birdzacikovcikovia :* hyh kebyze umierate, a 1 birdzak vam moze poskytnut srdce, kto by to bol? (vobec s tym dotycny nemusi suhlasit, proste by ste si vybrali, hyhy) nebojte sa, len by... Otvor fórum »
24. 4. 2013 00:09
27
Mininotebook alebo tablet s klávesnicou? :)
nazdar :) tak rozmýšľam nad kúpou niečoho šikovného... na prácu... škola... písanie... žiadna hrajkanie -. - iPad nepotrebujem. Páči sa mi tablet s klávesnicou :) máte s nimi nejaké skúsenosti? Aké sú rozdiel okrem toho, že... Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:59
22
Poraďte nejaké ANIME prosím :)
(keďže Anime sú vlastne také Animované filmy alebo seriály tak som to hodil do tejto rubriky)... Pozeráte nejaké anime? ak áno tak aké? Ja som pozrel už véľa véľa rôznych Anime a teraz neviem čo pozerať. ... Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:31
20
Mykóza u mužov
Ehm, na začiatok: vôbec mi nie je príjemné riešiť takéto intímne problémy, ale na internete toho veľa nie je a ak je, tak som internetový analfabet, len si zgustnite. Vaginálna mykóza sa... Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:23
32
Myseľ hovori áno, ale telo nie prečo?
Sedim na stolicke mam v ruke noz a chcem si ho pichnut do nohy (do stehna) ale nejde to preco? Pritom si to dokazem predstavit: tu bolest, krv. To neni predsa ten pud sebazachovy. A nie nebojim... Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:23
3
Dával si niekto z vás prihlášku na TUKE fberg?
dával si niekto z vás prihlášku na TUKE fberg? Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:19
13
Páčia sa Vám zrnité fotky? (staršie alebo novšie, zámerne zrnité)
- Áno, páčia sa mi
- Páčia sa mi, ale len niektoré (nie na každú sa to hodí)
- Mám k nim neutrálny postoj (resp. fotky ma nejako nefascinujú/nezaujímajú)
Ďalšie možnosti »
23. 4. 2013 22:08- Páčia sa mi, ale len niektoré (nie na každú sa to hodí)
- Mám k nim neutrálny postoj (resp. fotky ma nejako nefascinujú/nezaujímajú)
Ďalšie možnosti »
2
Moja hudba, môj svet.
https://www. youtube. com/watch?v=Z53qhTQhhU8 https://www. youtube. com/watch?v=mEmwx_sLJ20 Otvor fórum »
23. 4. 2013 22:06
3
Najlepší EN > SVK slovník MAC
Ahoj. Máte nejaký tip na najlepší OFFLINE anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník pre Mac? Otvor fórum »
23. 4. 2013 21:25Toon Boom
Má niekto skúsenosti s anime editorom Toon Boom Anime pro 2 ??? chcem vedieť iba základy + aj zaplatím za nejaké lekcie ... a na nete som nič nenašiel a na youtube sú ale po anglicky a... Otvor fórum »
23. 4. 2013 20:48
13
Nikto mi neodpovedal ked som to pridala na nástenku tak sa spýtam teda tu: Vie niekto o nejakom zozname na ktoré VŠ sa ešte dá h
Prípadne ak viete o nejakej konkrétnej tak môžte napísať Otvor fórum »
23. 4. 2013 19:37