Diskusie - 2973. stránka fóra
10
Poznávacie pobyty pre mládež (Anglicko)
v lete by sme s kamaratmi chceli íst na poznávací pobyt (máme 15-16r) a chceli by sme naozaj niečo vidieť z Anglicka alebo Francúzska. Problém je že väčšina cestoviek neuvádza vek. Preto by som sa chcela spýtať, ... Otvor fórum »
20. 4. 2013 21:33
40
Gif-y
Máte niečo na pobavenie....?? pre mňa je momentálne TOP toto : http://refresher. sk/9729-20-Prikladov-preco-do-posilky-radsej-neist :D :D :D :D Otvor fórum »
20. 4. 2013 21:27
45
Keby bola možnosť "zomrieť" len na jeden-dva dni, potom by ste znova ožili, urobili by ste to,,.
- aby ste zistili komu na vás ako záleží
- zo zvedavosti aby ste vedeli ako to vlastne končí
- aby ste získali nový pohľad na život
Ďalšie možnosti »
20. 4. 2013 21:00- zo zvedavosti aby ste vedeli ako to vlastne končí
- aby ste získali nový pohľad na život
Ďalšie možnosti »
33
Ako jete mrkvu ?
20. 4. 2013 20:19
4
Network
Ahojte, Viete mi niekto v krátkosti napísať čo je to BOL Network Promotions? Hľadala som si to na googli ale nepochopila som to :)). Prišiel mi taký mail z Kanady že som jedna z 1.... Otvor fórum »
20. 4. 2013 19:41
23
Aké máte skúsenost s Venuss žiletkami?
Mňa z tých mojich nôh zachvíľu porazí. Myslela som, že medzi tými žiletkami nie je rozdiel, ale asi fakt je, keď po niektorých sa mi vyhádžu stehná a po niektorých nie. Depilačný som skúšala. ... Otvor fórum »
20. 4. 2013 18:59
46
Prijimačky na Masarykovu do Brna
Ahojte (: kto ide 4. maja na prijimacky do BA? Otvor fórum »
20. 4. 2013 18:41
33
Aké hry hráte?
Každý trávi na Pc veľa času, niektorý (tých , kt. omrzel facebook) si z času na čas zahrajú nejakú tú hru :D No napr. ja hrám takého Slendermana alebo Euro Truck Simulator 2 , GTA a aj... Otvor fórum »
20. 4. 2013 18:40
3
Dr. House
Čaute všetci, neviete náhodou o nejakej fajn stránke kde sa dá stiahnuť Dr. House po anglicky s titulkami najlepšie slovenské ale zvládnem aj anglické. Pokúšal som sa niečo vygoogliť ale nepodarilo sa mi tak by som bol... Otvor fórum »
20. 4. 2013 18:12
62
Máte nejakú jazvu s ktorou sa viaže nejaká pekná spomienka?
Máte nejakú jazvu s ktorou sa viaže nejaká pekná spomienka? Otvor fórum »
20. 4. 2013 17:40
7
Cesta a studium v zahranici
Nazdar nazdar mam pre vas taku otazku ktora sa tyka hlavne tych ktory opustili slovenske brani a najme brany EU :D . Kazdpadne bude to otazka hlavne pre tych ktory studuju v zahranici :D chcel by... Otvor fórum »
20. 4. 2013 17:27
1
Vyskúšal niekto ROZPUSTNÚ VLÁKNINU značky. MEDICOL???
vyskúšal niekto ROZPUSTNÚ VLÁKNINU značky. MEDICOL??? Otvor fórum »
20. 4. 2013 17:05
15
Neviete kde by som stiahla tento horor ? prosím vraj je veľmi dobrí; D
Grave Encounters 1 Cz/Sk dabing Napíšte len stránky kde viete že sa určité stiahnuť dá zadarmo bez registrácie, pretože som skúšala už všeličo a napr. na uložto/sk nie je s dabingom len... Otvor fórum »
20. 4. 2013 16:57
3
Preklad do angličtiny
Bol by niekto ochotný preložiť mi krátky text do ANJ? Týka sa to volieb. Otvor fórum »
20. 4. 2013 16:20
9
Mini jazierko
máte niekto nejaké nápady ako niečo také zrealizovať? Za domom mám taký malý lesík a pod tromi stromami je pochovaný môj kocúrisko.. a chcela by som niekde pri tomto mieste urobiť také jazierko.. úplne malinkaté no neviem ako :) poradíte... Otvor fórum »
20. 4. 2013 15:13
17
Poradte mi dobry romanticky film
caute poradte mi nejaky fakt silny romanticky film pri ktorom si na konci urcite poplacem diki :P Otvor fórum »
20. 4. 2013 15:10
31
Máte medzi priatelmi, v rodine niekoho s homosexuálnou orientáciou? ako s nimi vychádzate?
- mám a myslím, že celkom dobre spolu vychádzame
- mám a necítim sa v jeho/jej spoločnosti najlepšie
- nemám
Hlasuj »
20. 4. 2013 14:52- mám a necítim sa v jeho/jej spoločnosti najlepšie
- nemám
Hlasuj »
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?