Mňa z tých mojich nôh zachvíľu porazí. Myslela som, že medzi tými žiletkami nie je rozdiel, ale asi fakt je, keď po niektorých sa mi vyhádžu stehná a po niektorých nie. Depilačný som skúšala. Z toho mám ale ale alergickú reakciu, možno ešte iný depilačný
Venuss žiletky sú fajn, ale mne stačí, keď si kúpim holiacu penu s výťažkami Aloe Vera a mám po probléme, potom len nakrémujem telovým mliekom a nohy ako z bavlnky
ja používam tieto a sú zatiaľ najlepšie, nevyhádžem sa ani nič a vydržia dosť dlho(v lete mi jedna vydržala skoro 2 mesiace-ale to bola používaná cca každý druhý-tretí deň) 4 žiletky stoja okolo 4-6€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hotovo
skús vosk
btw, a epilátor čo?
tamtie neviem ci som mala
najlepsie mi vyhovuju panske a jedine wilkinson ci ako sa pisu, gilette su tupe ako ...
ja používam tieto a sú zatiaľ najlepšie, nevyhádžem sa ani nič a vydržia dosť dlho(v lete mi jedna vydržala skoro 2 mesiace-ale to bola používaná cca každý druhý-tretí deň) 4 žiletky stoja okolo 4-6€.
a z epilátoru mi zarastajú chlpy a robia sa mi pupáky na lýtkach. Ale tomu trocha pomohol píling aspoň