asi sa väčšina ľudí zhodne na tých troch prvých
Je to tak aj u mňa ale mohol by som pridať niečo z iného súdka. Napríklad ten pocit zdvíhania žalúdku, keď idem v aute rýchlo po takých tých kopčekoch ako na horskej dráhe. Voľný pád tiež milujem a tretí pocit, keď po búrlivej párty nájdem všetky veci a v peňaženke mám toľko peňazí, koľko som mal pred párty to je super pocit
- hudobný orgazmus ,džemujete a potom príde to sólo pri ktorom vám nabehnú zimomriavky pretože to je kurevská pecka
- ciga +mierne podnapitie
- keď máte pocit že ste šťastný ,či už s niekym alebo sám
1. Pocit osobného úspechu - niečo čo som veľmi chcela zvládnuť a dokázať - som zvládla a dokázala. Napr. skúška/maturita/vodičák.
2. Pocit, že som niekoho obdarovala a on sa z toho teší veľmi.
3. Pocit, že prežívam pekný deň - plný niečoho čo som si vysnívala. Napríklad aj návšteva obyčajnej ZOO, alebo obľúbenej reštaurácie. Cítim sa vtedy príjemne, s priateľom vedieme nekonečné rozhovory, ktoré nás oboch bavia. A tak
-ked sa o 03.00 rano zobudim a mam depku lebo myslim ze je piatok a musim za tri hodiny vstavat do skoly....a potom si uvedomim ze je sobota
-ked je konecne reklama pri filme a ja mozem ist na zachod (trosku nechutne ale co uz)
-
-keď dostanem z niečoho jednotku na čo som sa dlho učila
-po dlhom cvičení sa vygúľať do sprchy
-keď ma niekto hladká po vlasoch,krku alebo chrbte keď zaspávam
Keď sa mi splnil prvý sen a dostala som sa na školu na ktorú som chcela ísť.
Keď sa im splnil druhý sen a išla som na hokejový zápas na MS a stretla som sa tam so svojím idolom.
A ten tretí najlepší pocit príde za necelé 3 týždne,keď budem konečne v USA
-katarzia za ktorú som neskutočne vďačný, že som dokázal zažiť, pri hudbe.
-dotyky osoby, ku ktorej nielenže inklinujete mimoriadne fyzikálne, ale aj emocionálne. A potom každý jeden nový dotyk od danej osoby. Pusy, pohladenia, fascinácia rôznych častí tela, ich dotýkanie sa a pod. ďalej aj masáže, keď sa vám niekto hrá s vlasmi a tak.
-nejaký adrenalínový zážitok
-pocit dobrej atmosféry, dobré naladenie, pohoda, či sa jedná o nejaký príjemný deň na nejakej túre a príjemnom fúkaní, alebo počas búrky, alebo v lese, alebo len tak v panelovom dome - všeobecne pocit maximálnej pohody, pohodlia a príjemna. Pocit mystična, nejakých príjemných asociácii, zážitku, pri dobrých konverzáciach, miernej nostalgie, humorných situáciach a všetkom s tým spojeným
-pocit unavených nôh po dlhom chodení so spomienkami na dobrý deň a s okamžitým zaspaním.
-zvláštny pocit pri statí, keď sa vám tuhé hovno tlačí cez črevá a dotýka konečníka, no vy ho viete potlačiť. A tak stojíte v miernom paralyzovaní, zahľadení a uvoľnenosti.
-euforická nálada z nejakej životnej výhry, že ste niečo riadne zásadné a dôležité zvládli. Napr. prijatie na školu, výhra lotérie a pod.
- láska (pretože podľa mňa je to najkrajší a najsilnejší pocit na svete, aj keď ho už nepoznám)
- orgazmus (pretože je najkrajší-najsilnejší fyzický pocit)
- lucidné sny (pretože sa v nich dá vytvoriť čokoľvek čo vám dokáže vyvolať akýkoľvek pocit)
určite najpríjemnejšie je uspokojovanie základných potrieb (ujo Maslow approves) u mňa je na prvom mieste pocit, keď sa napijem po tom čo som veľmi dlho smädná a nablízku nie je voda
@soltino pytal som si niekde tvoju lutost ? ja mam tak excelentne na salame co si niekto cudzi na internete mysli ty vole a este viac je smutne, ze ludia nedokazu rozoznat evidentny sarkazmus v takom veku
@erjedna naco teda zakladas forum, ked ta netrapi, co si myslia cudzi ludia na internete? dost si protirecis. naco ta potom trapi, co je pre nas najlepsie v zivote, ked to mas na haku. A dalsia vec: zakadat forum, v ktorom o nic nejde (z ktoreho si urobis len srandu) je dost odveci. Nemas asi co na praci. Ocividne sa nudis. V takom veku by si mohol robit uz aj nieco uzitocnejsie
- pogovať pod pódiom na dobrom koncerte
- krčma s kamarátmi v dobrom podniku s kvalitnou hudbou, dobrým pivom, biliardom a kalčetom
- pritúliť sa k milovanému človeku
Celkom vystihnute uz v @0
Inaac
-ked vidim vysledky za svojou pracou
-ked mam produktivny den a prekonam sa v niecom
-lahnut si do travy po produktivnom/vycerpavajucom dni a zapalit brko
ja som to pochopila nie tak celkom fyzicky
-ked sa mi nieco dokezite podari, na com som dlho pracovala
-ked vidim, ze milovany clovek je statny a mam to na svedomi
-neviem
teplo
furt mrznem
furt
uplne ma spasilo tych niekolko teplych dni co uz stihli byt tento rok
omg to kratke opalovanie sa na balkone
chcem uz kupalisko, hic a zeby som si vykompenzovala to nechutne celorocne mrznutie.
ja som talent na slabe obliekanie sa.
na nic ine uz neviem mysliet. uplne najkrajsi pocit jak som bola na tom nasom balkone a bolo mi tak krasne teplo, fakt ja neviem, ani sex sa tomu nevyrovna.
mozno som si moc zvykla ze som furt hladna, potom je mi mozno aj z toho zima.
eh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
- jedlo + honka
- pohľad na more keď sa ráno zobudíš
- dobrý pocit zo školy kvalitnej skúšky, odpovede, testu atď
je toho viac
Je to tak aj u mňa ale mohol by som pridať niečo z iného súdka. Napríklad ten pocit zdvíhania žalúdku, keď idem v aute rýchlo po takých tých kopčekoch ako na horskej dráhe. Voľný pád tiež milujem a tretí pocit, keď po búrlivej párty nájdem všetky veci a v peňaženke mám toľko peňazí, koľko som mal pred párty to je super pocit
- ciga +mierne podnapitie
- keď máte pocit že ste šťastný ,či už s niekym alebo sám
2. Pocit úspechu (napr. keď urobím skúšku z MAT na prvý krát).
3. Dobre sa najesť
2. Pocit, že som niekoho obdarovala a on sa z toho teší veľmi.
3. Pocit, že prežívam pekný deň - plný niečoho čo som si vysnívala. Napríklad aj návšteva obyčajnej ZOO, alebo obľúbenej reštaurácie. Cítim sa vtedy príjemne, s priateľom vedieme nekonečné rozhovory, ktoré nás oboch bavia. A tak
-ked je konecne reklama pri filme a ja mozem ist na zachod (trosku nechutne ale co uz)
-
neviem,tretie ma momentalne nenapada
+uznanie a úspech, samozrejme
Kvalitná a prirodzená connection s kamarátmi
Krčmové povaľačstvo v dobrom podniku v peknom počasí
Ísť do lesa so psom
-po dlhom cvičení sa vygúľať do sprchy
-keď ma niekto hladká po vlasoch,krku alebo chrbte keď zaspávam
Keď sa im splnil druhý sen a išla som na hokejový zápas na MS a stretla som sa tam so svojím idolom.
A ten tretí najlepší pocit príde za necelé 3 týždne,keď budem konečne v USA
2. sex
3. weed, jedlo, spanok, cvicenie, uspech, cistenie ucha... a dalsie kratkodobe zalezitosti
#yolo
objat svojich fellas
-katarzia za ktorú som neskutočne vďačný, že som dokázal zažiť, pri hudbe.
-dotyky osoby, ku ktorej nielenže inklinujete mimoriadne fyzikálne, ale aj emocionálne. A potom každý jeden nový dotyk od danej osoby. Pusy, pohladenia, fascinácia rôznych častí tela, ich dotýkanie sa a pod. ďalej aj masáže, keď sa vám niekto hrá s vlasmi a tak.
-nejaký adrenalínový zážitok
-pocit dobrej atmosféry, dobré naladenie, pohoda, či sa jedná o nejaký príjemný deň na nejakej túre a príjemnom fúkaní, alebo počas búrky, alebo v lese, alebo len tak v panelovom dome - všeobecne pocit maximálnej pohody, pohodlia a príjemna. Pocit mystična, nejakých príjemných asociácii, zážitku, pri dobrých konverzáciach, miernej nostalgie, humorných situáciach a všetkom s tým spojeným
-pocit unavených nôh po dlhom chodení so spomienkami na dobrý deň a s okamžitým zaspaním.
-zvláštny pocit pri statí, keď sa vám tuhé hovno tlačí cez črevá a dotýka konečníka, no vy ho viete potlačiť. A tak stojíte v miernom paralyzovaní, zahľadení a uvoľnenosti.
-euforická nálada z nejakej životnej výhry, že ste niečo riadne zásadné a dôležité zvládli. Napr. prijatie na školu, výhra lotérie a pod.
- orgazmus (pretože je najkrajší-najsilnejší fyzický pocit)
- lucidné sny (pretože sa v nich dá vytvoriť čokoľvek čo vám dokáže vyvolať akýkoľvek pocit)
2) laska, sex, dotyky, maznanie, orgazmus, neznosti
3) kava, dobre jedlo, drinky a kavickovanie s kamaratmi - proste chill s ludmi na tej istej vlnovej dlzke
4) nostalgicke spominanie na krasne zazitky, spravidla pri skvelej hudbe a cestou v aute.
A cestovanie a pocit slobody a ked dostanete prašule
ked sa citim ohodnotená za svoju prácu
po športe/behu.
- krčma s kamarátmi v dobrom podniku s kvalitnou hudbou, dobrým pivom, biliardom a kalčetom
- pritúliť sa k milovanému človeku
- mať dobrý sex
- dosiahnuť úspech v niečom, čo sa mi dlho nedarí
2. Výstrek dnu.
3. Výstrek dnu.
Môže byť ?
orgazmus
party
Inaac
-ked vidim vysledky za svojou pracou
-ked mam produktivny den a prekonam sa v niecom
-lahnut si do travy po produktivnom/vycerpavajucom dni a zapalit brko
-ked sa mi nieco dokezite podari, na com som dlho pracovala
-ked vidim, ze milovany clovek je statny a mam to na svedomi
-neviem
furt mrznem
furt
uplne ma spasilo tych niekolko teplych dni co uz stihli byt tento rok
omg to kratke opalovanie sa na balkone
chcem uz kupalisko, hic a zeby som si vykompenzovala to nechutne celorocne mrznutie.
ja som talent na slabe obliekanie sa.
na nic ine uz neviem mysliet. uplne najkrajsi pocit jak som bola na tom nasom balkone a bolo mi tak krasne teplo, fakt ja neviem, ani sex sa tomu nevyrovna.
mozno som si moc zvykla ze som furt hladna, potom je mi mozno aj z toho zima.
eh
keď som mohol niekomu pomôcť v súžení...
keď v myšlienkach meditujem s Bohom a spoznávam skrze Ducha svätého márnosť pozemských vecí a nachádzam zaľúbenie v Bohu
pekné prírodné výhľady a fascinujúce maličkosti
úprimné úsmevy a objatia
2. Ked si milovany a stastny
3. Ked cestujesna miesta, po ktorych tuzis