2. na ukrajina a rusko su azijske krajiny ked tam neni vojna tak tam vladne mafia prostitucia a drogove krately. ukrajina nale neni ani zdaleka taka hrozna ako bola juhoslavia(chorvati vs. srbi a bosniaci). Ale je pravda ze slovania sa medzi sebou vzdy navzajom hlusili
@bentley ukrajina je azijska krajina? si si isty? no a k Iraku a Syrii...ten neokalifat vyzera ako upgradnuta al kaida a to tam nikto tak skoro nerozoberie, a dalej ti imbecili v afrike v keni, myslim boko haram ci jak sa volaju, co tam pekne kosia ludi len tak, lebo nevedia nic z koranu
tak si trochu pokonspirujme To dnesne zostrelene lietadlo na ukrajine mi pride ako nejaka snaha vyprokovat Rusko a ukazat ho v mediach ako bezcitneho agresora, verim tomu ze budu obvinovat rusov. zaujimave tiez je ze to bolo lietadlo malaysian airlines, jedno sa tento rok stratilo , druhe zostrelilo hmm asi si idem naspat nasadit alobalovu helmu na hlavu
@echoechoecho ukrajinci su mentalitou azijsky narod prejdes hranice EU a ocitnes sa v 3tom svete, ukrajina ma nizsie HDP ako niektore krajiny v rovnikovej afrike.
je sice pravda ze dejure zacina azia az za uralom ale defacto konci europa hranicami EU...
aha..niekto tu zapol prvy krat televizor a dozvedel sa ze sa vo svete bojuje dobre ranko Izrael robi planovanu ofenzivu v pasme Gazy proti povstalcom, pretoze nanho vystrelili rakety..ale uprimne povedane..deje sa to uz 10rocia take natahovacky.. .. Irak je nestabily odvtedy, co odial odisli americiania, Syria je na tom uz asi rok takto ..vsetko su to len lokalne konflikty.. asi zrusim Birdz..myslel som si, ze tu bude viac inteligentych ludi
treba sa viacej zaujimat o to, co sa okolo nas deje a nie cumet na tie stupidne reality show a potom si raz za zivot prepnut spravy a mysliet si prekvapeny, ze tu ide 3. svetova
@bentley Ako tým chceš povedať ze Ázijsky národ je niečo menej ako Eurúopsky ? Kámo navštív niekedy Kyjev,Charkov,Lvov,Dnepropetrovsk atd a potom mi povec kde je 3-tí svet hej ? Si v zajebanom Slovensku o rozlohe 5 m^2, kde lieta 1 bojeschopná "ázijska" stíhačka a píšeš akoby si bol pánom sveta ty zemepisák. Kúp si mapu sveta aby si rozlišoval EU od Ázie.
@bentley kolko poznas ukrajincov osobne? a co ma spolocne hdp na hlavu so zaradenim krajiny do europy alebo azie? sak singapur alebo hongkong, co su v azii su daaaleko pred SR alebo CR
@misiak182 no prave, ty mi ako inteligentny clovek teda neprides....ved vo fore ide jasne o eskalaciu viacerych konfliktov, nie o nejake natahovacky izraelu, ktore vobec nedospeli az do takeho stadia ako dneska....v pripade iraku hovorim o tom kalifate, nie o zopar rucnikaroch, co sa sem-tam odpalia pred ambasadou, ale keby si sem-tam zapol telku, tak by ti to doslo a syria je na tom uz dlhsie tak blblo, ale opat som narazal na to, ze kalifat zabera mesta i tam...takze zrus birdz, vdaka tebe sa tu zvysi priemerne IQ
@obliviate nemyslim si, ze konflikty veduce k svetovej vojne musia priamo spolu suvisiet...ved ako suvisel atentat na d´esteho a jatky pri verdune na prvy pohlad? tam je kopa medziclanov, medziudalosti velmi nepriamych....ved i take vylodenie v normandii je dosledkom este prvej sv. vojny, lebo kvoli nej bol bordel v nemecku, chopil sa moci adolfin a zacala 2.sv. vojnicka.....alebo si zober blitzkrieg adolfina v europe a vycinanie japoncikov v tichomori a cine, a dokonca i v rusku..ved oni az po case si vytvorili os zla...predtym to tiez boli lokalne konflikty
@laco92 ano hranicami EU konci vyspely svet a zacina stredovek, chudoba spina a stoka... ktora pokracuje cez rusko, kazachstan, iran, pakistan az do indie.
slovensko neni ziadna slava, ale rozhodne sme na tom mnohonasobne lepsie ako mafianske rezimy na vychod od nasej hranice.
@echoechoecho z tvojich slov sa da precitat tolko, ze nic o tej problematike nevies .. inac zazil som birdz, ked zacinal..ludia sem davali zmyslumple otazky a nieco v tej hlave aj mali.. toto mi pride od 13 rocneho dietata..
@relieforsaddist zbytocne to nie je, pretoze sa mozes na to pripravit a v najhorsom sa rychlo niekam odpratat... idealne juh juznej ameriky, zeland/australia
Javto vidím asi tak že ukrajina/rusko sa handrkujú ale nič z toho, ľudí len treba trošku udrzovat v chaose nech sa krásne lepšie a neriesia podstatne veci. Irak a podobne štáty kde operuju turbanisti, nech sa len strielaju, kým nepodnikaju nič veľké tak ma nezaujímajú, svet predsa musí uvidit že Amerika je tam potrebna, tachvilu zakrocia Afriku neriešim. Izrael, tam sa bojujue stále, je to ich lokalny konflikt, každý vyskakuje ale zároveň ani jedna strana nechce vojnu. A mojavprwdpoved do budúcnosti je že začnú časy aká big brother, a
konflikty a obcianske vojny vo svete trvaju roky... to len media na to furt poukazuju, zvelicuju, vymyslaju si,... lebo zistili, ze ludi neohuria tym, ze panovi jozefovi z hornej dolnej sa urodila poltonova tekvica. abo ze tete bozene krava nedava mlieko uz 2 tyzdne. .ved v tych spravach okrem kriminality nic nie je..
@misiak182 no z tvojich slov vidiet, ze vies toho este menej, vlastne vobec nic, akurat sa tu hras na znalca...a akosi si zabudol argumentovat svoje vyroky..cim to len bude? hmm..asi tym, ze ziadne argumenty nemas, ty maly 5.rocny chlapcek
a btw. vsetci tu kecate na zaklade toho co vam podsuvaju media dpc ale keby ste sa tam sli pozriet ze aka je realita mozno pridete o daco mudrejsi a ak nie tak nech vas tam odstrelia -.- je mi to jedno uz...
Tak k 3 sv. vojne to zrejme nedospeje (ale tak vojna medzi USA + NATO + Austrália, Južna Kórea, Japonsko (sice ma dajaku dohodu že nebude použivať armadu na utok), Kanada a iné spriatelene krajiny VS. Rusko, Čína, India, Severna Korea, SCO a spol. je možna ale to by nechceli ani oni samy)
O vojne Izrael - pásmo gazy.... tam su židia tých nemusím čiže no coment.
A ta vojna na ukrajine je vojna o ukrajine, kedže ukrajina, časť chce isť k rusku a časť k EÚ, a preto je tam konflikt. Obama podporuje nepokoje, kedže samotný ukrajinci nechcu bojovať proti sebe.. ale tak Amerika ovlada media a pravdu daju len nezavisli novinári.
Putin si ukrajinu nepusti, kedže vstup do EÚ = vstup do NATO = americke základne blízko pri rusku a Moskve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. na ukrajina a rusko su azijske krajiny ked tam neni vojna tak tam vladne mafia prostitucia a drogove krately. ukrajina nale neni ani zdaleka taka hrozna ako bola juhoslavia(chorvati vs. srbi a bosniaci). Ale je pravda ze slovania sa medzi sebou vzdy navzajom hlusili
3. V iraku je uz 3tia alebo 4ta vojna???
je sice pravda ze dejure zacina azia az za uralom ale defacto konci europa hranicami EU...
@misiak182 no prave, ty mi ako inteligentny clovek teda neprides....ved vo fore ide jasne o eskalaciu viacerych konfliktov, nie o nejake natahovacky izraelu, ktore vobec nedospeli az do takeho stadia ako dneska....v pripade iraku hovorim o tom kalifate, nie o zopar rucnikaroch, co sa sem-tam odpalia pred ambasadou, ale keby si sem-tam zapol telku, tak by ti to doslo a syria je na tom uz dlhsie tak blblo, ale opat som narazal na to, ze kalifat zabera mesta i tam...takze zrus birdz, vdaka tebe sa tu zvysi priemerne IQ
@obliviate nemyslim si, ze konflikty veduce k svetovej vojne musia priamo spolu suvisiet...ved ako suvisel atentat na d´esteho a jatky pri verdune na prvy pohlad? tam je kopa medziclanov, medziudalosti velmi nepriamych....ved i take vylodenie v normandii je dosledkom este prvej sv. vojny, lebo kvoli nej bol bordel v nemecku, chopil sa moci adolfin a zacala 2.sv. vojnicka.....alebo si zober blitzkrieg adolfina v europe a vycinanie japoncikov v tichomori a cine, a dokonca i v rusku..ved oni az po case si vytvorili os zla...predtym to tiez boli lokalne konflikty
slovensko neni ziadna slava, ale rozhodne sme na tom mnohonasobne lepsie ako mafianske rezimy na vychod od nasej hranice.
Teba už dostali čo ?
O vojne Izrael - pásmo gazy.... tam su židia tých nemusím čiže no coment.
A ta vojna na ukrajine je vojna o ukrajine, kedže ukrajina, časť chce isť k rusku a časť k EÚ, a preto je tam konflikt. Obama podporuje nepokoje, kedže samotný ukrajinci nechcu bojovať proti sebe.. ale tak Amerika ovlada media a pravdu daju len nezavisli novinári.
Putin si ukrajinu nepusti, kedže vstup do EÚ = vstup do NATO = americke základne blízko pri rusku a Moskve.
Jedn strana musí ustúpiť ale ktorá?